www.car.cz
 

Misska Lucie Váchová fandila v Honzovi Kopeckému
     2.12.2005 11:56 - tisková zpráva


Součástí továrního týmu Škoda Motorsport byla během vítězného tažení čtvrtým ročníkem Setkání automobilových mistrů v Sosnové Lucie Váchová. Příbramské rodačce je 21 let a aktuálně studuje druhým rokem obor Právo v podnikání na Vysoké škole v Karlových Varech.

 

V roce 2003 zvítězila v soutěži Miss ČR. Poté se zúčastnila soutěží Miss World 2003 v Číně, Miss Universe 2004 v Ekvádoru a WorldBeautyChampionship 2005 v Miami.  Z Miami odjížděla s titulem WorldBeautyChampion 2005.


Sedm let hrála na klavír a dvanáct let cvičila sportovní gymnastiku. Nyní už čtvrtým rokem trénuje dívčí gymnastické družstvo. Kromě studia a trénování se věnuje modelingu.

 

Lucie, jaký je Váš vztah k motoristickému sportu?

Velmi kladný. Bez auta si nedovedu představit své pracovní fungování,takže vše kolem těchto strojů ráda sleduji.

Jak na Vás zapůsobila jízda na sedadle spolujezdce?

Nebyla to má první zkušenost. Prvním zážitkem pro mě byl závod Off road a poté Pražský rallysprint. Takže počáteční strach byl dávno překonán. Musím ale přiznat, že v Sosnové jsem projížděla dosud nejzajímavější trať. A nechat se vozit vítězem soutěže - to bylo moc super!

Změnila jízda na závodní trati Váš pohled na jezdce a spolujezdce?

Určitě. Zatímco v normálním provozu  na místě spolujezdce  po prvním protočení kol usínám, tady to rozhodně nejde:-). Při Pražském rallysprintu jsem si dokonce vyzkoušela čtení rozpisu na trati.

Jak byste reagovala na nabídku startu v soutěži na místě spolujezdce?

Jak  už jsem se zmínila v předchozí otázce, mám  za sebou  dva závody. Samozřejmě jsem v nich byla na místě spolujezdce. Jako řidiče by mě nejspíš nikdo do závodního auta nepustil Asi bych se i bála a hlavně bych musela nejmíň týden studovat, na co jsou všechna ta tlačítka uvnitř vozu.

 

Další  nabídce startu v soutěži bych se určitě nebránila, protože se jedná o  adrenalin, který za běžného provozu na silnici nezažiji.

Účastnila jste se již nějaké rally jako divák?

Jasně. Už jako malá jsem se chodila s taťkou dívat na Rally Příbram.

Sledovala jste dění v týmu Škoda Motorsport například při přípravě vozu?

Fandila jsem při soutěži mechaniků. Jednoho z mechaniků bych potřebovala domů, protože po každé jízdě vůz vydrhli do čista a starali se o něj jako o poklad . To mému vozítku chybí.

Jak se Vám líbil vůz Škoda Fabia WRC?

Na nákupy bych s nim nejela:-). Ne,vážně, je to špička. Vypadá hodně bezpečně a je velký zážitek v něm jet.

S jakým vozem jezdíte a jaká jste řidička?

Momentálně jezdím vozem Toyota Corolla 1.4 TDI. Ročně najezdím kolem 50.000 km. Myslím, že na našich silnicích mě už nemůže nic překvapit. Ráda  jezdím rychle, ale jen když vím, že si to můžu na dané trati dovolit.

 

Děkuji za rozhovor Martin Bobek,

 

 

 www.eWRC.CZ


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose