www.car.cz
 

Victory Rally Team hledá spolehlivého spolujezdce do Fábie A5!!
     18.12.2005 19:46 - tisková zpráva


Doslova jako z pohádkového světa se může zdát v tento předvánoční čas přicházející nabídka, nově vznikajícího Victory Rally Teamu v.o.s. Oslovujeme tímto všechny fanoušky rallysportu, ale i ostřílené borce, které již samotná podívaná na soutěžní vozy omrzela a mají chuť aktivně se zapojit.

Hledáme touto cestou agilního a spolehlivého spolujezdce do vozu Škoda Fábia sk.A5 připravované ve spolupráci s renomovaným ladičem. Jméno jezdce si zatím vedení ponechává v tajnosti, ale již teď můžeme konstatovat, že se jedná o zkušeného pilota, který se do automobilových soutěží vrací po takřka čtyřleté přestávce.

Máme v úmyslu absolvovat kompletní šampionát MČR sprintrally a vybrané soutěže Slovenského šampionátu. Již nyní si dovolujeme tvrdit, že s danou technikou budeme patřit k absolutní České špičce třídy A-1400 podaří-li se nám štěstěnu udržet na své straně.

Chtěli bychom bránu do světa rallysportu otevřít každému kdo dokáže splnit základní podmínky této profese avšak v konečném výběru projde jen ten nejlepší! Šanci na úspěch má doslova každý.

Zájemci mohou svůj stručný životopis a případné dotazy zasílat na e-mail:victoryrallyteam@seznam.cz

Těší nás každý zájemce, přesto ještě připomínáme, že o národní licenci se může ucházet jen majitel ŘP sk.B starší osmnácti let.

S přáním klidného prožití Vánoc,

Karel Oravský
Victory Rally Team-Media


 
 
Fotogalerie:   Pavel Jelínek, tvůrce tohoto webu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose