www.car.cz
 

Jiřího Volfa na Jänner nepustí na třikrát zlomená ruka
     22.12.2005 12:35 - tisková zpráva


Závodní sezonou 2005 se posádka Jiří Volf – Petr Novák spíš protrápila, než aby si ji užila. Aby letošní smůly nebylo málo, našla si Jirku Volfa i mimo závodní trať. Při opravě stroje v Jirkově firmě se včera utrhlo jedno z ok lana, na nichž byl upevněný těžký kovový válec. Uvolněná součást sklouzla o několik centimetrů a Jirkovy natřikrát zlomila ruku!

 

„Včera jsem zažil opravdu infarktový den. Ve firmě jsme měli odborníky z Holandska, aby nám opravili stroj, který nás od chvíle, kdy jsme ho koupili, trápí. Snažil jsem se pomoct, ale pak přišla nehoda. Jsem hrozně smutný, protože jsem se moc těšil na svezení na sněhu při Jänner rally, ale teď na úvodní podnik MMČR 2006 můžu zapomenout. Ruka bude v sádře pět až šest týdnů,“ smutní Jirka Volf.

 

„Jedno ale vím. S Peťou Novákem jsme letos prožili tak smolný rok, že jsme si museli vybrat pech na několik let dopředu! Proto jsem přesvědčený, že příští rok nás čeká tolik štěstí, jako žádnou jinou posádku,“ neztrácí optimismus brněnský jezdec.

 

„Rád bych v tuto chvíli také za sebe, svého spolujezdce Petra Nováka i celý tým ze srdce poděkoval všem našim sponzorům, partnerům, fanouškům a našim blízkým, kteří nás po celý rok podporovali i ve chvílích, kdy se nedařilo podle našich představ. Všem bych zároveň rád popřál krásné vánoční svátky plné radosti, klidu a pohody a mnoho štěstí a úspěchů v roce 2006. Váš Jirka Volf“

 

 

Volf Media Servis


 
 
Fotogalerie:   DTM Brno 2005 - Ivo Nesrovnal

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose