www.car.cz
 

Nové vedení Masarykova okruhu chce vylepšit trať i zachovat kvalitní kalendář
     22.12.2005 13:30 - Pavel Jelínek


Abraham chce trať vylepšit

Náš dlouholetý kolega pisálek a  fotograf Martin Straka z deníku Sport pořídil zajimavý rozhovor s novými  šéfy Masarykova okruhu.  Krátkou ukázku z něj   přinášíme na našich stránkách, ale kompletní si jej můžete přečíst  zde.

Připomínáme rovněž, že výber nejlepších  fotografií Martina Straky za uplynulé roky najdete na našich stránkách  zde.

Ukázka článku M. S.:

BRNO - Příznivci motorsportu se nemusejí bát, že by přišli o podívanou na vrcholné i běžné závody v Brně. Slibuje to nový vlastník, společnost A. B. R. Invest, jejíž představitel Karel Abraham si pro vedení Masarykova okruhu vybral Ivanu Ulmanovou. Během rozhovoru několikrát zopakovali: "Chceme okruh více zviditelnit."


Co znamená, že chcete okruh více zviditelnit? Vždyť kromě formule 1 přináší špičkový motorsport na dvou i čtyřech kolech, diváků přibývá.

"O tom není sporu a nikdo se nemusí bát, že bychom na kvalitním kalendáři něco chtěli měnit. Pro příští rok je stejně už hotový a v přípravě dalšího budeme navazovat na osvědčené schéma. Za zviditelněním, otevřením se veřejnosti, je řada věcí. Třeba zrovna aktuální stav okruhu. Přišla zima, brány jsou zavřené. Není to škoda? Rádi bychom sem vrátili závody běžkařů, různé kulturní akce."


Jaké kulturní akce v zimě?
"Možnosti jsou, ale protože jsme teprve na začátku, nechceme říkat, slibovat něco, co pak nedodržíme. Týká se to třeba i jízd pro veřejnost nebo hobby závodů."


Minulý čtvrtek po zasedání valné hromady a volbách nového představenstva muselo pět manažerů odevzdat všechny služební věci a odejít. Počítáte s jejich setrváním ve firmě?
"Tak divoké to zase nebylo. Jako noví většinoví vlastníci jsme měli na takový postup nárok a prostě jsme jej uplatnili. Noví majitelé si na vedoucí místa obvykle dosazují své lidi. Tady paní Ulmanová je velmi schopná manažerka a bude záležet hodně na ní, koho si k sobě vybere.

 Pouze opakujeme, že v čele firmy chceme mít své lidi."

 

atd , Martin Straka, deník SPORT

 

ilustrační foto : Martin Viďourek


 
 
Fotogalerie:   FIA GT v Brně 2005 - zákulisí od Vládi Rožánka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose