www.car.cz
 

Collin Dugmor -Brněnský „Král“ superkrosu v Rondu zbožňuje lasagne
     27.12.2005 19:20 - tisková zpráva


Jak nám při rozhovoru v Mnichově řekl brněnský „Král AKAI ARENACROSS 2004" Collin DUGMORE, kromě svých dětí, motorek a golfu, zbožňuje lasagne! Na tomto jídle si prý dokáže pochutnávat kdekoliv a kdykoliv.

POZOR: SOUTĚŽ o vstupenky na halový ARENACROSS v RONDU

Tak snad mu chutnalo i po závodech v Mnichově, s názvem SUPERCROSS - OVER, kde jsme ho zastihli ve výborné formě. Již tradičně se v Mnichově jely třídenní závody, kdy se od pátku do neděle utkávali borci z mnoha zemí světa a nechyběli ani Češi a Slováci.

Každý den se Dugmorovi podařilo probojovat až do finále, ale v neděli měl smůlu. Po jeho pádu musel být zastaven finálový závod. Do znovu odstartovaného posledního závodu pro zranění a hlavně otřes z pádu, už nenastoupil.

Po závodech jsme ho potkali v depu, kde pomáhal při uklízení týmového vybavení a podle vlastních slov byl v pořádku.

Na Collina Dugmora se můžeme těšit i v blížícím se ročníku „AKAI ARENACROSS 2006“. Při podpisu smlouvy se pokusil zfalšovat svůj ročník narození (chtěl si polepšit o 10 roků!!! tedy na 27 let). Doufejme tedy, že i přes svůj věk Jihoafričan všem ukáže, jak v Brně jezdí KRÁL!

 

-forsage-

více na www.forsage.cz atd


 
 
Fotogalerie:   ME v autokrosu - Maggiora 2004- další foto

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose