www.car.cz
 

Václav Pech chystá produkční Lancer EVO IX. Bude až na Půchov
     24.1.2006 11:54 - Pavel Jelínek


Obhajoba velkého titulu nezačala pro Václava  Pecha   ideálně, když  úvodní  sněhový podnik v Rakousku nedokončil a   ani se příliš nesvezl. Již na příští soutěži by se Plzeňan měl objevit  s novinkou - Lancerem EVO IX.

Vůz by již měl být několik  dní v republice a hned začala je přestavba na závoďák. "Na trhu jsou dva modely EVO IX. Jedna pro sériové použití má těžší karoserii, asi o 150 kg. Má šestikvalt, ale má zadní diferenciál a nápravu, která není homologovaná. Je skoro o půl milionu dražší z tohoto auta udělat závoďák. Navíc pořád zůstává těžká karoserie.

Druhá verze je určená jen pro závody. Má lehkou karoserii, ale musí se garantovat, že v tom autě bude bezpečnostní rám, protože bez něj by auto neprošlo bariérovými testy," prozradil Pech.

Auto si tým bude stavět svépomocí a mělo by být připraveno až na třetí závod, tedy až na  slovenský podnik u Púchova. Na Šumavě bude Pech s Uhlem ještě startovat s autem zapůjčeným z K.I.T.


 
 
Fotogalerie:   Jänner rallye 2006 - foto z archivu týmů

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose