www.car.cz
 

Petr Kuchař má prasklou čelist a přišel o osm zubů
     24.1.2006 12:44 - Pavel Jelínek


Krkolomný pád po špatném dopadu zakončil nedělní Motorshow 2006v Ostravě, která mimochodem  po  oba dny přilákala  tisíce   diváků a hala byla   vyprodána. Petr Kuchař nejdříve úspěšně předvedl svůj nejobtížnější skok, tedy salto vzad, ale další náročný skok, při nemž letí s motorkou postavenou  napříč směru letu, ale nezvládl, špatně dopadl a padl na levy bok a hlavu.

Čtyřiatřicetiletý zkušený jezdec, který se v posledních letech specializuje na freestyle, krvácel v obličeji a skončil v nemocnici.

Podle lékařů má Kuchař prasklou čelist, přišel o osm zubů a vymknul si kotník. Pád ovšem vypadal otřesně a jezdec měl ještě  velké štěstí. V ohrožení života prý  již  není a  ani tento pád jej zřejmě neodradí a zase se do sedla své motorky vrátí.

Hrůzný  skok odvysilala v pondělí 23. ledna také  TV Nóva.( jako  první  zprávu sportovních zpráv) Měl by  tedy být k vidění  v jejím  archivů zpravodajských pořadů i na internetu.


 
 
Fotogalerie:   Akai Arenacross Brno 2006 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose