www.car.cz
 

Junioři Tomek se Škaloudem dostali pohár za loňský bronz ve sprintech
     30.1.2006 10:46 - tisková zpráva


Tomek – Škaloud :  Mistrovství ČR ve sprintrally  –  3. místo v Junior 2000

David Tomek a Jan Škaloud,  juniorská soutěžní posádka  týmu   IT racing - AK  ŠKODA  Mladá Boleslav, převzala v sobotu 28. ledna ve Zlíně, z rukou zástupce  FAS  České republiky   p. Kopeckého ,  pohár za  3. místo  v  Mistrovství ČR 2005 ve sprintrally ,  v kategorii Junior 2000. 

Toto umístění je pro tým velmi cenné, protože se jedná o nově složenou juniorskou posádku, její první společnou soutěžní sezónu a zvláště to, že neabsolvovali z časových důvodů ( oba studují, David,  SPŠ v Mladé Boleslavi a Jan, VŠ  dopravní v  Pardubicích ) , ani celý seriál ralllysprintů.

Boleslavští junioři se v současnosti pilně připravují na nadcházející Rally Šumava  (17. – 19. února ), tato soutěž je zařazena do seriálu Mistrovství FIA - Zóna střední      Evropy,  Mezinárodního mistrovství České  republiky v rally,      Zimního poháru Rallye - Winter Cup 2006 a nově do automobilového Mistrovství  Rakouska v rally,  kde již startovali hned na začátku roku v zimní IQ - Jaenner rally ve Freistadtu a přivezli první letošní úspěch v podobě 2. místa ve tř. A6 .    

D.Tomek a J. Škaloud budou i v nadcházející mezinárodně obsazené soutěži      v šumavských lesích a okolí města Klatovy, bojovat o dobré umístění a hlavně o body do Mistrovství ČR pro r. 2006.      

 

Za  IT racing – AK  ŠKODA Mladá Boleslav   Ivan Škaloud

 

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Monte Carlo 2006 - foto Aleš Hejtmánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose