www.car.cz
 

Rally Vysočina 2006 : první favorité přihlášeni. Známi jsou i papaláši
     10.2.2006 11:32 - tisková zpráva


Kdo rozhoduje první mistrovský rallysprint sezony?

Necelý měsíc zbývá do startu úvodního podniku devítidílného seriálu mistrovství České republiky ve sprintrally Rally Vysočina 2006 (3. – 4. března).V Okříškách na Třebíčsku se pojede již první březnový víkend, což dává velkou naději na obtížnou rally v zimních podmínkách.  

Pořadatelé z Rally Vysočina klub v AČR finišují s přípravami podniku, který zahájí páteční večerní super rychlostní zkouška v ulicích Třebíče. Podle slov ředitele závodu ing. Zdeňka Trnky, pořadatelé obdrželi v minulých dnech všechna nezbytná povolení a schválení ohledně tratě letošního ročníku.

Do uzávěrky přihlášek zbývají ještě více než dva týdny, nicméně sekretariát soutěže eviduje na dvě desítky potvrzených přihlášek. Z předních jezdců se objeví v Okříškách například Josef Peták (Renault Clio S1600, A6), Karel Trojan (Mitsubishi Lancer EVO VII, N4), David Komárek (Mitsubishi Lancer EVO VI, A8), Jaromír Tomaštík (Subaru Impreza STi, N4) a další.     

Federace automobilového sportu Autoklubu České republiky (FAS AČR) již nominovala na úvodní podnik mistrovství České republiky v rallysprintech delegované činovníky. Kdo rozhoduje úvodní mistrovský rallysprint letošní sezony? V roli hlavního sportovního komisaře Rally Vysočina se představí Miloslav Regner ze Zlína. Dalšími sportovními komisaři jsou Jiří Venuš z Českého Krumlova a Karel Dubový z Olomouce.

Uvedená trojice bude bedlivě bdít nad sportovními řády soutěže. Bezpečnostním delegátem ASN je ing. František Rosický z Olomouce. Ve funkci hlavního technického komisaře bude působit Stanislav Mrkvan z Roštění, který má dohled nad technickými záležitostmi rally. Do role hlavního časoměřiče byl nominován Vlastimil Lobiš z Valašského Meziříčí.

V roli činovníka pro styk se soutěžícími se objeví na Vysočině ing. Jan Regner ze Zlína. Výpočet a zpracování výsledků zabezpečí firma PORS Plus Zlín.

Další informace naleznete na oficiální internetové adrese www.rallyvysocina.com. Na uvedené internetové stránce můžete průběžně sledovat i přihlášené posádky.


V Okříškách 9. února 2006      

 

                        Roman ORDELT

                                               tiskové středisko
   Rally Vysočina 2006


 
 
Fotogalerie:   MČR Motoskijoring - Klášterec nad Orlicí 06, foto: Aleš Hejtmánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose