www.car.cz
 

Körber pojede opět Buggyru !
     10.2.2006 15:28 - tisková zpráva


Přestože oficiální smlouva mezi týmem Buggyra International Racing System a Gerdem Körberem bude podepsána na konci února, je již dnes takřka jisté, že trojnásobný mistr Evropy usedne i v sezóně 2006 do kabiny závodního speciálu Buggyra.
 
Tuto skutečnost potvrdil týmový šéf Martin Koloc. „Jednání s Gerdem byla vždy o tom, že ústní příslib či podaná ruka znamenají totéž, co podepsaný kontrakt,“ řekl Koloc s tím, že stejně jako v předchozích sezónách nebude určena role týmové jedničky a dvojky.
 
„Tato otázka mě na začátku každé sezóny již unavuje. Předchozí roky jasně prokázaly, že vedle sebe mohou v klidu působit jezdci s nejvyššími ambicemi.“ S Körberem coby týmovým kolegou je navýsost spokojen také David Vršecký.
 
„Gerd je týmovým hráčem na vysoké úrovni. Jsem rád, že i v této sezóně spolu pojedeme v jednom týmu.V minulosti jsem se toho od něj hodně naučil a jak ukázal konec loňské sezóny, mám se pořád ještě čemu učit,“ prohlásil Vršecký.
 
 
Koerber v čele karavany
Pouze pět jezdců truckové historie se může pochlubit tím, že se jim podařilo zvítězit v pohárovém závodě třídy Super Race Truck i Race Truck. Je potěšitelné, že vedle Noela Croziera, Antonia Albaceteho a Markuse Bösigera
patří do této elitní kategorie také oba jezdci na Buggyrách Gerd Körber a David Vršecký.
 
Gerd Körber je pak jediným jezdcem současnosti, který má šanci vybojovat mistrovské tituly v obou třídách a získat tak truckovou nesmrtelnost. Navíc je se ziskem třech titulů evropského šampióna vůbec nejúspěšnějším truckerem současnosti.
 

Buggyra

oficiální stránky : www.buggyra.com


 
 
Fotogalerie:   Off Road Maraton Šternberk 2004

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose