www.car.cz
 

Robert Pergl o letošní sezóně v LMS 2006. Otázky&Odpovědi
     28.2.2006 10:35 - tisková zpráva


 

Robert Pergl, Česká republika            Otázky&Odpovědi

 

Partnerství s Conversbank znamená začátek nové éry pro tým, se kterým je spojena vaše kariéra, jak vnímáte spolupráci s ruskou společností?

 

Dostali jsme nabídku a rychle jsme přišli na to, že máme společné zájmy a filozofie. Věříme, že ze vzniklého partnerství budou profitovat obě strany. V prvé řadě jsem přesvědčený, že Rusko nabízí do budoucna velký potenciál. Je to velká země s mnoha možnostmi. Chceme vytvořit partnerství, které bude úspěšně fungovat nejen v letošním roce, ale také v budoucnu.

 

Celý tým sídlí ve východní Evropě, což je podle mě velký krok vpřed a jasný signál do světa motoristického sportu.

 

Co očekáváte od nadcházející sezony?

 

Je logické, že bychom chtěli být lepší než loni. Chceme znovu bojovat na čele. Ještě není známo kompletní obsazení týmů pro LMS, ale chci znovu v závodech získat stupně vítězů i vítězství.

 

Jak hodnotíte týmové kolegy?

 

Peter je pro tým obrovským přínosem, protože je nejen rychlý a spolehlivý, ale také má mnoho zkušeností. Navíc má velmi dobrou povahu a je radost s ním spolupracovat. Z loňské sezony zná tým velmi dobře, což je další plus. S Alexejem jsme nikdy nejeli v jednom týmu, ale v minulosti jsme závodili ve FIA GT i LMES a vím, že je dobrý na suchu i na vodě.

 

MENX 

 

 

Convers MenX tým se zúčastní kompletní Le Mans Series čítající pět vytrvalostních závodů a vedle toho byl vybrán i organizátory legendárního závodu 24 hodin Le Mans pro účast v prestižním podniku, který startuje 17. června 2006.

 

Kalendář závodů LMES

9. dubna            Istanbul, Turecko

14. května         Spa, Belgie

16. července      Nürburgring, Německo

27. srpna            Donington, Anglie

24. září               Monza, Itálie


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose