www.car.cz
 

Henzl, Mifka a Böhm na Vysočině s novým logem Sportfota
     2.3.2006 12:18 - tisková zpráva


Global Assistance MMČR má již za sebou dva odjeté podniky, sprintery specialisty teprve jejich zahajovací rallye čeká. Podobně jako v minulých letech jí bude Rally Vysočina s centrem v Okříškách.

 

Na její tratě se vydá i trojice jezdců, kteří budou reprezentovat server Sportfoto.cz. Už na této soutěži by pak na svých vozech měli vézt jeho zbrusu nové logo.

 

Práce na novém logu probíhaly intenzivně již od začátku sezony 2006. „Nové logo jsme vybrali z více než desítky navrhovaných možností. Postupnou selekcí návrhů se myslím podařilo docílit toho, že logo prezentuje charakter Sportfota. Nechybí mu dynamičnost až dravost motoristického sportu, a přitom symbolizuje i preciznost naší práce,“ říká manažer serveru Viktor Hausknotz.

 

 Jak dodává, zavádění loga serveru bude postupné: „Nové logo by se mělo objevit na vozech už od Rally Vysočina, především to platí o autech nových jezdců Radka Mifky a Vítka Böhma, které srdečně vítáme v týmu. Logo se bude objevovat i na našich fotografiích ve fotogaleriích. Složitější bude implementace na internetové stránky.

 

Zpočátku je provizorně upravíme pouze tím, že zde nové logo vystřídá to staré. Zároveň ale budeme pracovat na zcela novém designu stránek. Ten by měl být spuštěn přibližně v polovině sezony.“  

 

Zatímco si jezdci mezinárodního mistrovství vybírají oddech před Rallye Matador Tatry, sprinteři tento víkend zahajují sezonu na Vysočině. V řadách jezdců Sportfota nemůže chybět loňský mistr třídy N2 Ladislav Henzl. Ten zpočátku uvažoval o přestupu do vyšší třídy, minimálně na začátek letošní sezony však zůstane věrný šestnáctistovkové Hondě Civic VTi. Jeho snahou bude samozřejmě obhájit titul ve třídě a získat co možná nejlepší umístění v rámci skupiny N. Další dva jezdci budou mít v týmu Sportfota svou premiéru. Zde jsou jejich vizitky:

 

Radek Mifka (Mitsubishi Lancer EVO VIII)

Radek Mifka je na českých soutěžích úplným nováčkem. Tento mladík vyrazil na rallye s výkonným Mitsubishi Lancer. V obrovské konkurenci sériových čtyřkolek zatím pronikavého výsledku nedosáhnul, vyhnuly se mu ale havárie a postupem času zrychluje. Uvidíme, jak výrazně bude letos ve skupině čeřit vodu.

 

Datum narození

2. 9. 1980

Debut v rally

Rally Pelhřimov 2005, Mitsubishi Lancer EVO VIII

Největší dosavadní rallyový úspěch  

Nerozbil jsem auto J. Jinak 6. místo v PV na Böttcher Rally 2005

Plán startů v sezóně 2006  

Ze sprintrallye Okříšky, Pelhřimov, Kopná a Hradec Králové, v MMČR pak Český Krumlov, Bohemia, Barum rally, Třebíč a Příbram

Ambice v sezoně 2006  

Učit se, zrychlovat, bodovat

 

Vít Böhm (Honda Civic)

Jihlavská dvojice bratrů Böhmů sice jede ve stejné třídě jako Ladislav Henzl, jejich ambice ale nemohou být i kvůli horší technice stejné. V jediné Hondě Civic starší generace, která nemá ve výbavě ani „špéru“, budou závodit hlavně pro radost. Loňský rok jim přinesl pár dílčích úspěchů a nabyté zkušenosti se letos pokusí využít, aby v některém podniku dosáhli „na bednu“.

 

Datum narození

13. 12. 1979 – Vítek (jezdec)

6. 2. 1984 – Milan (spolujezdec)                     

Debut v rally

Rally Vysočina 2001, Škoda Favorit, poté jen sporadicky jako spolujezdec. Jako jezdec pravidelně až od roku 2005

Největší dosavadní rallyový úspěch  

Zatím pouze dílčí – o 0,3 s čtvrtý po polovině Vyškova 2005, jinak 2krát páté místo (Pačejov a Vyškov 2005)

Plán startů v sezóně 2006  

Minimálně prvních sedm sprintů v sezoně

Ambice v sezóně 2006  

Pokusit se na některém závodě umístit na bedně (získat svůj první vysněný kyblíček J) a dosáhnout co nejlepšího umístění v tabulce N2 ve sprintech v sezoně 2006

 

           

tisková zpráva

Sportfoto.cz


 
 
Fotogalerie:   Rallye Šumava 2006, ukázka foto od Sportfoto.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose