www.car.cz
 

Testování Buggyr odloženo pro sníh a led na závodní dráze
     8.3.2006 12:41 - tisková zpráva


Sníh a led, tedy pro truckery takřka vražedná kombinace stála ze zrušením dnešního testování týmu Buggyra International Racing Systém na mosteckém okruhu.
 
 „Fakt to nešlo. Prošel jsem celý okruh pěšky. Kromě několikacentimetrové vrstvy sněhu byly na některých místech na okruhu kusy ledu. Nemělo tudíž cenu ani skládat závodní auta ze souprav,“ řekl David Vršecký. A protože předpovědi počasí pro nejbližší dny nejsou nikterak optimistické, nebude se testovat ani v dalších dvou dnech.
 
„Je to škoda, do středy měla probíhat první fáze závěrečného testování. Co se mé osoby týče, jsem přesvědčen o tom, že z 80% je můj speciál připraven na první závod sezóny v Barceloně, zbývá jen doladit některé detaily.
 
Svou lítost nad zrušením testování neskrýval ani třetí muž loňského šampionátu Gerd Koerber. „Ještě včera jsem hovořil s Mario Kressem o tom, že se snad počasí umoudří. Ráno jsem vyjel do Česka, po hodině jsem ale dostal informaci, že se můžu vrátit domů.“ Přesto je velmi pravděpodobné, že na konci týdne zamíří německý jezdec přece jen směr Most.
 
 „Vše záleží na počasí, auta jsou připravena, stejně tak celý tým,“ tvrdí šéf logistiky Petr Marek. Podle jeho názoru lze testovat v průběhu celého víkendu. Stačí málo. Poručit větru, sněhu, ledu a dešti!
 
Buggyra

 
 
Fotogalerie:   Vítěz Loeb a team Kronos ve Mexiku 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose