www.car.cz
 

A1GP: Kvalifikace v Laguně Seca přinesla českému týmu zklamání . Až 14. místo
     12.3.2006 17:48 - tisková zpráva


A1GP: Kvalifikace přinesla zklamání

Český tým zažil v kvalifikaci na závod A1GP v Laguně Seca nemilé překvapení, Tomáš Enge po slibných výkonech v trénincích vyjel až 14. místo na startu sprintu.

Laguna Seca má tento víkend jednoduše smůlu na změny programu, dnes se měly jet dva volné tréninky, noční sněžení však zrušilo první z nich. Před kvalifikací tak jezdci všeho všudy odjeli za oba dny jen dva volné tréninky. Český vůz vypadal v dobré formě, v sobotu dopoledne dosáhnul šestého času.

Enge začal kvalifikaci třetím časem v prvním ze čtyř segmentů kvalifikace, ve druhém byl na 11. místě a ve třetím si ještě o jednu příčku pohoršil. V poslední jízdě zajel liberecký rodák své maximum, to ale stačilo jen na 11. místo a v součtu dvou nejlepších časů se český vůz umístil na 14. místě.

Tomáš Enge:S výsledkem nejsem vůbec spokojený. Divné je , že vůz se choval dobře a zvláště v posledním kole jsem cítil, že jsem na opravdové hranici. Musíme najít odpověď, proč tomu tak bylo a proč se ostatní o tolik zlepšili ve srovnání s volnými tréninky, ve kterých jsme byli bez problémů v první desítce.

Zítra se může stát mnoho věcí, ale čeká nás hodně práce. Snad se nám podaří otočit trend a posuneme se zase vpřed.

Výsledky z volného tréninku, kvalifikace a postavení na startu krátkého závodu naleznete v příloze.

 

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   Off Road Trial Krnov od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose