www.car.cz
 

Soutěžák Sébastien Loeb získal cenu Muž roku 2005
     17.3.2006 11:31 - tisková zpráva


Paříž, 17.3.2006 – Sébastien Loeb získal cenu Muž roku 2005 během včerejšího slavnostního večera pořádaného francouzským automobilovým časopisem Journal de l´Automobile.

Volba pilota, mistra světa v rallye pro rok 2005, může mnohé překvapit, neboť byl nominován spolu s dalšími významnými osobnostmi, které nominaci získaly za ekonomický a finanční přínos, inženýry, kteří odvedli vynikající práci v oblasti technologických inovací nebo úspěšnými designéry.

Pro porotu složenou z 27 všeobecných i motoristických novinářů bylo jazýčkem na vahách « malé cosi « spojené s určitou fascinací a hodnověrností pilota.
Zvolení Sébastiena Loeba symbolizuje také naději, víru, talent, vítězství mládí a chuť věřit v ocenění dobře provedené práce. Je nepochybné, že být pilotem rallye je těžké, ale Séb to zvládá na výbornou, a proto ho porota zvolila.


Citroën je součástí francouzské skupiny PSA Peugeot Citroën.
PR
Ing. Martina Bedrnová


 
 
Fotogalerie:   Vítěz Loeb a team Kronos ve Mexiku 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose