www.car.cz
 

Mýtné v Česku bude
     17.3.2006 11:42 - Pavel Jelínek


Systém vybírání mýtného na českých silnicích podle rozhodnutí  antimonopolního úřadu zavede původní vítěz tendru, rakouská společnost Kapsch, proti čemuž se před  časem vzbouřili její konkurenti.

"Sdružení Mytia bylo oprávněně vyloučeno, když obsahově neprokázalo celý rozsah významných služeb. Společnost Autostrade byla také oprávněně vyloučena, a to z několika důvodů. Ve své nabídce nedoložila např. některé certifikáty, které zadavatel požadoval.

Oba vyloučení uchazeči v rozkladovém řízení nově namítali, že reference předložené vybraným uchazečem Kapsch jsou nedostatečné. S tímto názorem se však ÚOHS neztotožnil, " prohlásil k záležitosti médiím předseda antimonopolního úřadu Martin Pecina.

No, škoda mluvit !! Prostě není  důležité, že vybraná nabídka je nejdražší a  že  systém  údajně  neodpovídá budoucím požadavkům  EU. Takže je možné, že  brzy  po zavedení se  vše zase může za další miliardy předělávat. Však to za socany  zaplatíme... Ale  to už  snad  budou z vlády pryč...

 

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose