www.car.cz
 

Rok 2006 je pro český tým CARDION AB MOTORACING rokem velkých změn.
     18.3.2006 09:31 - tisková zpráva


Rok 2006 je pro tým CARDION AB MOTORACING rokem velkých změn. Na konci roku byl schválen jako tým Mistrovství světa silničních motocyklů s jezdci ve třídě do 125 ccm a ve třídě 250 ccm.

Tým nastupuje do sezóny 2006 laděný do národních barev. Stroje, kamiony, boxy, oblečení – vše v modro bílo červené kombinaci. Společnost Bischoff – Scheck připravila nový kamion, do týmu přibyl nový jezdec, APRILIA dodala tovární stroje, techniku obstarává tým českých a italských mechaniků. Na stroji 250 ccm pracuje holandský mechanik, který přešel ze stáje Molenaar Racing. Ti všichni pracují pod vedením zkušeného italského šéfmechanika pana Maura Noccioliho. Kombinézy ušila firma PSI HUBÍK, přilby zajistila společnost ARAI.

I nadále má své místo v týmu Karel Abraham junior, Abaja, s číslem 44. Mechanici připravují jeho stroj APRILIA 125 RS s továrním kitem. Po prvních testech v Barceloně počátkem letošního roku, šéf týmu mechaniků nad Abajovým výkonem nejásal. Poukázal na Abajovy jezdecké chyby, nelíbil se mu styl. Abaja se tedy pilně učí a učit se bude po celou sezonu. Na IRTA testech se v závěru objevilo již první zlepšení. Vedení týmu očekává pozvolný vzestup Abaji a první bod až v polovině sezony.

Vedení se rozhodlo pro letošní sezonu angažovat dalšího jezdce. K reprezentaci týmu v kategorii motocyklů ve třídě 250 ccm byl vyzván Jakub Smrž se startovním číslem 96. Po dlouhých jednáních s továrnou APRILIA mu byl schválen tovární stroj APRILIA 250 RSW LE, mezinárodní tým mechaniků včetně telemetrika. Jakub nezklamal. Jeho první vystoupení na oficiálních IRTA testech bylo velmi úspěšné. Čtvrté místo je velkým příslibem pro sezonu.

V letošním roce CARDION AB MOTORACING, jako již každou sezonu, podporuje generální sponzor týmu společnost CARDION s.r.o. Jakub i Abaja se stali tváří AUTOMOTODROMU Brno a.s., který se i v letošním roce opět stal jejich sponzorem. K dalším velkým sponzorům se řadí společnost AKUNA, KAPE MEDICAL a další.

Všem sponzorům patří velký dík za podporu v sezoně 2006. Děkujeme také všem, kteří našim jezdcům drží palce, děkujeme i za přízeň sportovním zpravodajům a novinářům.

 

 

PR
 
Oficiální stránky týmu : www.abmotoracing.com


 
 
Fotogalerie:   CARDION AB MOTORACING před sezónou 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose