www.car.cz
 

Jiří Janák testoval v Itálii před zahájením FIA WTCC 2006
     20.3.2006 19:10 - tisková zpráva


Vallelunga, Itálie

Ve druhé polovině tohoto týdne zavítala část INTERNET EXPRES Prima Teamu na okruh do italské Vallelungy. Za klimaticky příznivějších podmínek, než je tomu v těchto dnech v našich zeměpisných šířkách, prováděli jezdci Michal Matějovský a Miroslav Forman spolu s mechaniky nastavení vozu Alfa Romeo 147 GTA. Hlavní pozornost týmu však byla věnována testům Alfy Romeo 156 S 2000, kterou bude v letošním roce ve vybraných závodech FIA WTCC pilotovat Jiří Janák.

Ten se v Itálii seznamoval nejen s vozem, ale také se členy italského týmu La Torre, který se bude o Alfu během závodů starat.

"Šlo nám hlavně o to, abychom před oficiálními testy v rámci závodů FIA WTCC, které proběhnou na okruhu v Monze již počátkem příštího týdne, odladili vůz a měli čas na případné drobné opravy.

Jirka Janák, který se tak postupně seznamuje s vozem i s italským týmem, zajel na okruhu ve Vallelunze ve čtyřech sériích více než čtyřicet kol a to se stále se zlepšujícími časy", řekl po návratu z Itálie spokojený technický manažer Roman Seidl.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Italian Baja 2006 , foto Aleš Kavlík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose