www.car.cz
 

Continental k FIFA 2006 připravil exkluzivní fotbalové dárky ke každé sadě pneumatik
     21.3.2006 17:13 - tisková zpráva


PRVNÍ VÝKOP MISTROVSTVÍ SVĚTA VE FOTBALE FIFA 2006 UŽ ZA 88 DNŮ.

Letošní zima jakoby nechtěla předat svou vládu. Nicméně, jaro už pomalu klepe na dveře. A spolu s ním přijde i čas výměny zimních pneumatik za letní. Koncern Continental AG připravil pro letošní sezónu opět bohatou nabídku pneumatik Continental pro osobní, Van i 4x4 automobily včetně dvou novinek. V segmentu osobních pneumatik bude představen nový Continental ContiSportContact 3, nástupce velmi oblíbeného pláště ContiSportContact 2. Tato pneumatika patří do segmentu tzv. vysokorychlostních plášťů, které jsou určeny především pro sportovní a vysoce výkonné automobily. Další novinkou se značkou Continental je plášť pro dodávkové vozy – VancoContact2.

Rok 2006 je rokem Mistrovství světa ve fotbale, které se bude v létě hrát v Německu.
Continental, Oficiální Partner Mistrovství světa FIFA 2006, připravil pro všechny řidiče a fotbalové fanoušky exkluzivní fotbalové dárky ke každé sadě pneumatik Continental.  Každý řidič, který si zakoupí sadu osobních, 4x4 nebo Van pneumatik Continental s rychlostním indexem S,T,H nebo V získá fotbalový míček Continental. Pro řidiče jezdící výkonnějšími vozy, kteří si zakoupí vysokorychlostní pneumatiky (tzn. s rychlostními indexy W, Y nebo ZR) je připravena jedinečná fotbalová počítačová hra od EA Sports Game.

K tomu ještě navíc přichází Continental i se soutěží o lístky na utkání české fotbalové reprezentace v prvním kole Mistrovství světa ve fotbale!!! 25 šťastlivců, kteří zakoupí sadu pneumatik Continental a odpoví správně na tipovací otázku (resp. jejich odpověď bude nejpřesnější) získá po 2  lístcích a budou moci českou fotbalovou reprezentaci osobně podpořit na jejich cestě za titulem mistra světa!!!
 
Více informací o akcích Continental získáte  u dealerů pneumatik Continental nebo na www.contitrade.cz .

Koncern Continental je předním dodavatelem brzdových systémů, komponentů podvozků, elektronického zařízení vozidel, pneumatik a technických elastomerů. Společnost v roce 2004 dosáhla obratu 12,6 miliard eur a v současné době po celém světě zaměstnává přibližně 81.000 lidí.

Continental je oficiálním partnerem Mistrovství světa ve fotbale FIFA 2006TM, které se bude konat v Německu. Další informace najdete na adrese www.conti-online.com a www.ContiFanWorld.com.

 

Otrokovice, březen 2006

Barum Continental spol. s r.o.
Divize marketing


 
 
Fotogalerie:   Off Road Trial Krnov od Pavla Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose