www.car.cz
 

Stanislav Matějovský představil záměry svého teamu pro rok 2006
     5.4.2006 08:00 - tisková zpráva


Generální manažer INTERNET EXPRES Prima Teamu Stanislav Matějovský představil na tiskové konferenci, konané v pražském hotelu Ambassador, hlavní cíle týmu pro rok 2006: "Naším hlavním záměrem je věnovat se v České republice prezentaci v domácích okruhových soutěžích, jako je Česká pojišťovna Škoda Octavia Cup a Mezinárodní mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích. Zde se, kromě jezdců z loňského roku, objeví i někteří noví - jedním z nich je např. úspěšný motokárový jezdec Filip Albrecht a někteří další...

V oblasti závodů v zahraničí se vracíme naplno do Evropského poháru tahačů. Tyto závody nabraly v průběhu loňského roku opět na popularitě a také špička jezdců je zde velmi široká, což je velkou výzvou pro nás i našeho prioritního jezdce Adama Lacka, který v loňském ročníku v těchto závodech pouze hostoval a nyní se tedy naplno vrací.

Neustupujeme ale ani od záměru dát některým našim mladým vynikajícím závodníkům šanci prezentovat se v prestižních zahraničních soutěžích. Adama Lacka, který to vloni zkusil jak v závodech FIA WTCC, tak i v několika závodech FIA GT, bude v letošním roce následovat ve vybraných závodech Mistrovství světa v závodech automobilů na okruzích (FIA WTCC) loňský vítěz poháru octavií Jiří Janák.

Někteří z našich jezdců pojedou v zahraničí také v seriálech závodů Carerra Cup nebo Divinol Cup. Soustředit se však budeme zejména na prezentaci našeho týmu v Evropském poháru tahačů, kde si klademe za cíl během tří let dosáhnout na stupně nejvyšší." řekl na konferenci ve svém úvodním projevu Stanislav Matějovský.

Spolu se Stanislavem Matějovským na četné dotazy novinářů odpovídali i další aktéři tiskové konference a také zástupce mediálního partnera týmu - TV Prima - její generální ředitel Ing. Martin Dvořák. Po tiskové konferenci se její účastníci odebrali na Václavské náměstí, před hotel Ambassador, kde právě Ing. Martin Dvořák pokřtil tradičním šampaňským závodní tahač Adama Lacka a pohárovou octavii Michala Matějovského a všem vozům, jezdcům, ale i celému týmu připil na úspěšnou sezónu 2006!

Tým nyní čeká opravdu nabitý program. Hned v úvodu příštího týdne proběhne třídenní testování na mosteckém okruhu a pak již budou následovat první zahraniční závody. Na domácích okruzích se jezdci INTERNET EXPRES Prima Teamu představí v závěru měsíce dubna při Jarní ceně Brna - tradičním zahájení okruhové sezóny v České republice.

 

PR

oficiální stránky týmu : http://www.csms.cz


 
 
Fotogalerie:   Mostecké testování Lacka a spol

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose