www.car.cz
 

Na ČT bude brzy vysílán nový motoristický magazín
     5.4.2006 15:01 - Pavel Jelínek


Zcela nový motoristický pořad  názvem "102 oktanů" se brzy objeví na obrazovkách ČT 2 a také ČT 4. První díl  by měl být odvysílán již 19. dubna 2006.

Poté bude následovat několik repríz. Pořad   bude měsíčníkem, takže nebude  přinášet vyloženě  prudké aktuality, a bude zaměřen zřejmě především na okruhový sport. Počínaje závoděním automobilů i motocylů až třeba po  trucky.

Tvůrci "102" byli například o  uplynulém víkendu na Monze, ale podle našich  informací lze v pořadu očekávat pravidelné informace z Octávia  cupu a z letošní novinky- BMW  cupu. Mimochodem, režijně byl do pořadu angažován Petr Kment, motoristické veřejnosti  dobře známý  z mnohaletého  působení v pořadu Svět motorů.

Celková  délka pořadu  by měla být   dvacet minut. Pořady by ale údajně  měly být  spíše nahlédnutím do  zákulisí a nepůjde v nich  o výsledkový servis....( viz fotografie z natáčení zcela dole )

Na České televizi tak nyní  budou k vidění   již  tři motoristické magazíny: Svět motorů, Auto moto  revue a zmíněný 102 octanů.

Doplňme ještě, že v  nejbližších dnech by se na obrazovky měl po téměř půlroční  zimní pauze vrátit  také  motoristický magazín MotorTip !! Ten bude   celostátně k vidění  na  kabelových televizích, ale  i třeba na internetu na adrese www.tvb1.cz. Novinkou bude vysílání pořadu třeba také v regiponálním vysílání TV Prima na  Vysočině ze studia JSC, či v  síti OIK, působící ve  Východních  i  Jižních Čechách.


 
 
Fotogalerie:   Mostecké testování Lacka a spol

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose