www.car.cz
 

Abaja na GP Qataru 2006: od ranního tréninku se zlepšil.
     6.4.2006 16:29 - tisková zpráva


GP Qatar, čtvrtek 6.4. 2006

Cardion AB Motoracing, Karel Abraham 125 ccm

Volný trénink  Pozice: 30  Nejrychlejší kolo: 2´14.379

Karel Abraham:
V ranním tréninku jsem prvních pár kol zajížděl píst. Poté jsem se snažil zrychlit. Trať byla suchá, bez písku. Je několik pasáží, kde stále dělám chyby. Ve dvou místech řadím špatný převodový stupeň. V odpolední kvalifikaci se to budu snažit vylepšit.

Mechanici mě dvakrát zastavili v boxu. Celý trénink jsem se snažil jezdit s ostatními abych se přiučil. Zkoušel jsem najít ideální stopu pro odpolední kvalifikaci. “

 

Kvalifikace  29. místo  Nejrychlejší kolo: 2´11.598


Karel Abraham:
V odpolední kvalifikaci jsem se snažil jet už od začátku naplno. Problémy s pérováním mě stále provázely. Klouže mi zadek, ale v těchto podmínkách, kdy je na trati navátý písek je to normální. Hned na začátku se mi podařilo zajet čas 2´11.9. Protože klouzal předek, zastavil jsem v boxech. Mechanici mi vyměnili pérovaní a přezuli gumy. Poté jsem pár kol kroužil sám. Nemohl jsem se nikoho chytnout. Časy byly dobré a konstantní.

Poslední kolo jsem jel s Bradlem. Ten poté udělal v jedné zatáčce chybu a podařilo se mi ho předjet. Tak jsem zajel svůj rekord a nejrychlejší kolo 2´11.598.
Od ranního tréninku jsem se hodně zlepšil. Já i celý tým jsme s výkonem spokojeni.

PR


 
 
Fotogalerie:   Katalánská rallye 2006 objektivem Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose