www.car.cz
 

Hansen a Citroën jsou opět spolu a plně připraveni na novou sezónu
     6.4.2006 16:34 - tisková zpráva


Švédsko, Götene 2006-03-21

Kenneth Hansen a Citroën jsou opět spolu a plně připraveni na novou sezónu

Ne, omlouvám se, ale Kenneth Hansen ještě neopouští rallycrossové bitevní pole, možná bohužel pro mnohé jeho soupeře, kteří si třeba něco takového i přejí. Po loňském získání třináctého titulu mistra Evropy sice kolovala “šuškanda”, že Kenneth chce skončit. A skutečně se jeho myšlenky takovým směrem ubíraly. Ale když jste jedním z nejvytrvalejších závodníků v branži a navíc milujete svou práci, tak… co uděláte? Zůstanete a ještě přidáte, to je jasné! Takže sorry…

Kenneth Hansen se Citroënem C4
Je to potvrzené!. Kenneth Hansen jde do Mistrovství Evropy v roce 2006 se značkou Citroën. Jednání jsou uzavřená a výsledkem je nova sezóna s novou zbraní C4 a jasný cíl – uhájit trůn!

”Cítím se nádherně,” říká Kenneth skoro s dojetím. “Budeme prvním týmem, který může vyrazit do boje na mezinárodním poli se Citroënem C4. Je to obrovská důvěra, kterou v nás Citroën Sport vložil….”

Citroën Sport se, jak všichni víte, vrací do MS v Rallye v roce 2007 a právě s C4. S tímto faktem v mysli, bude tlak na Kennetha ještě větší, měl by určitě ukázat, jaký je potenciál vozu. Po příliš krátké zimě (???), zpracoval náš tým spolu se Citroën Sportem a se švédskou technickou společností Epsilon silný plán na rok 2006.

“Stále máme v paměti to ohromně vzrušující finále posledního závodu z minulého roku, ale pro letošek máme ještě vyšší cíle,” říká Kenneth a dívá se přitom upřeně na svou novou Cé čtyřku, která v těchto chvílích začíná konečně dostávat ten správný kabát. “Myslím, že to bude důstojný nástupce Xsary. Nebo spíš ještě lepší, možná nejlepší auto, co jsme kdy postavili.”

Stockholms Motor Show
Kennethova nova Cé čtyřka bude oficiálně poprvé představena veřejnosti na stockholmském autosalonu na stánku Citroënu. Bude tam k vidění ale jen v prvních dnech výstavy, konkrétně od 30.března do 2.dubna 2006. Hned poté začneme s testováním.
Prvním “ostrým” závodem bude ten v Portugalsku, který se jede 6.až 7.května a samozřejmě Kenneth Kansen ani Citroën C4 nebudou na startovní čáře chybět!

 

Více na: www.hansen-motorsport.se


PR


 
 
Fotogalerie:   Valaška 2006 objektivem Petra Bači

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose