www.car.cz
 

Český mladík Josef Král dojel na velmi dobrém jedenáctém místěs formulí BMW.
     12.4.2006 11:51 - tisková zpráva


Formule BMW
9.4.2002   HOCKENHEIMRING

Druhý závod seriálu Formule BMW na německém Hockenheimringu byl opět v ruku domácího závodníka Marco Holzera, který vyhrál před krajanem Christianem Vietorisem a finem Mikou Maki Pirkkalou. Český mladík Josef Král dojel na velmi dobrém jedenáctém místě.

„Dnes se mi nepovedl tak dobře start jako včera ale do první zatáčky jsem přesto vjížděl na stejném mě na jakém jsem stál na startu tady na desátém místě. Musel jsem vnějškem objíždět jedno ze soupeřů, který byl do první zatáčky moc dlouhý a ztratil jsem tím jednu pozici. Asi  v polovině závodu se mi podařilo vybrzdit dva soupeře a poskočit na deváté bodované místo.

Bohužel v jedné z pomalejších zatáček jsem  nechal malou skulinku  na vnitřní straně dráhy a oba mě předjížděcí manévr vrátili. Takže nakonec jsem zůstal na prvním nebodovaném jedenáctém místě. Teď jsem z toho trochu smutný ale celkově jsme myslím odvedli dobrou práci. Auto fungovalo perfektně a až na tu jednu chybu jsem spokojený," řekl mladý jezdec. 

Další  závod se jede o posledním víkendu v dubnu na Lausitzringu.

Martin MILER

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye Berounka 2006 - od Radka Rochelta

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose