www.car.cz
 

Brněnský start Octavia cupu 2006 s novými tvářemi. Také Janiš a Vorba
     26.4.2006 14:46 - tisková zpráva


V soutěži je možné tipovat vítěze po internetu

 

Těsně před úvodním podnikem desátého ročníku Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu při Jarní ceně Brna došlo k velice zajímavému obohacení startovní listiny. Ve hře totiž byla volná dvě auta ACA Autocentrály a ta pro brněnský podnik obsadí dvě velké hvězdy domácího motorsportu.

 

Definitivní jednání proběhla v úterý večer a my nyní můžeme oznámit, že v Brně pojedou také motokárový mistr Erik Janiš a úspěšný formulový jezdec Michael Vorba,“ řekl Milan Polanský z promotérské společnosti RING racing. „Bude to jistě hodně zajímavé, oba vyrostli na motokárách a i když je okruhová octavia koncepčně zcela jiný vůz, dosud všichni, kdo přišli z motokár, dosahovali okamžitě velice dobrých výsledků. Favorité poháru budou tedy mít konkurenci,“ doplnil Polanský.

 

Desátý ročník poháru je obohacen také o tipovací soutěž, která byla spuštěna na webových stránkách www.cp.octaviacup.cz . Její podstatou je možnost tipnout si vítěze následujících dvou víkendových závodů. Vylosovaný výherce pak získá V.I.P. vstupy do zázemí poháru pro příští podnik.

 

Jarní cena Brna tedy pro účastníky Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu startuje v sobotu ráno, kdy se od osmi hodin jede volný trénink na 45 minut. Odpoledne od 13,15 začíná oficiální měřený trénink, který bude trvat stejnou dobu. Deset nejrychlejších jezdců z této kvalifikace se potom utká od 16,05  v atraktivní rozjížďce systémem superpole.

 

V neděli se na Masarykově okruhu odehrají dva stejně dlouhé závody na třináct kol. Dopolední startuje v 10,00 a odpolední ve 14,00 hodin. Na startovním roštu bude stát dvacet vozů a nikdo z příznivců dramatické okruhové podívané by si neměl nechat ujít ostrý start desátého ročníku nejprestižnější domácí série.

 

(26.4. 2006)

 

PR


 
 
Fotogalerie:   České motocyklové týmy ve Valencii 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose