www.car.cz
 

Sezóna na okruzích začíná i pro tým BRT, startujeme v Brně
     26.4.2006 23:21 - tisková zpráva


Tradiční Jarní cenou Brna začíná letošní motoristická sezóna na okruzích také pro Bohemia Racing Team. Při závodech na Masarykově okruhu o následujícím víkendu nasadí opět vozy AUDI do bojů okruhového šampionátu a v jeho barvách pojedou i dva pohárové speciály v Česká pojišťovna – Škoda Octavia Cupu.

 

Během dlouhé zimy prodělaly všechny naše vozy velice důkladnou repasi,“ sdělil manažer týmu Petr Najman a připomněl i jarní testování na obou českých okruzích, kterým se jezdci po dlouhé přestávce zase dostávali do kondice. „Připraveni jsme dobře a samozřejmě se všichni moc těšíme. I proto, že jsme rozšířili technické zázemí týmu o nové krásné stroje Renault Midlum a Renault Premium Route, které zajišťují přepravu,“ dodal.

 

V poháru octavií za Bohemia Racing Team opět startuje dvojice Jiří Gottwald a Jani Paasonen, která v loňském ročníku skončila na slušném šestém, respektive sedmém místě mezi třicítkou účastníků. Do závodů Mezinárodního mistrovství ČR v závodech automobilů na okruzích tým opět nasazuje spolehlivé AUDI A4 ST pilotované Milanem Maděryčem, s nímž se ve vytrvalostních bitvách bude střídat Jaroslav Páral.

 

Druhý vůz AUDI na základě dohody půjčujeme letos INTERNET EXPRES Prima Teamu Stanislava Matějovského a pojedou na něm Miroslav Forman a Juraj Šedivý. O techniku se samozřejmě bude starat se vším všudy náš tým mechaniků, kteří to auto velice dobře znají.

 

V Brně budeme už od středy a jakmile naše auta odjezdí první kola oficiálních volných tréninků, bude to znamenat, že sezóna 2006 konečně definitivně začala,“ uzavřel Najman.

 

(24.4. 2006)  

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Slovácký kopec,KW Berg cup 2006 od Libora Zhoře

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose