www.car.cz
 

Květnový MotorTip ve vysílání ON LINE na internetu !!
     6.5.2006 06:41 - Pavel Jelínek


Další  díl televizního MotorTipu múžete již vidět  n line také na  internetu. Konkrétně na  adrese www.tvb1.cz a to každou druhou hodinu po celý  den, zřejmě   celý nadcházející týden.

Zcela konkrétní  časy začátku půlhodinového  pořadu bymly být každou lichou hodinu ve 30. minutě (1:30, 3:30... hod) !!!

Připomínáme ještě obsah pořadu:

Květnový pořad se ještě vrátí k několika zajímavým zimním akcím: k zasněžené  Rallye Šumava ( s připomenutím kotrmelce Josefa Semeráda hned v úvodu soutěže), k netradičnímu  představení rakouského okruhového týmu Renauer Motorsport  přímo u sjezdovek na Semmeringu v rakouských Alpách, připomeneme také zimní testování českého  účastníka  světového šampionátu v rallye  Jana Kopeckého s jeho fábií WRC před únorovou Švédskou  rallye  2006 (s řadou akčních a parádních průjezdů mezi haldami sněhu) a fandy a znalce motorismu pozveme na  červnový  veletrh Autotec 2006 do Brna  a v soutěži nabídneme  i vstupenky na něj zdarma. Kousek od Brna v okolí Tišnova se pojede další  díl  sprintrallye, na který zájemce pozveme, stejně jako na letošní  tuzemský  šampionát v motokrosu, který právě  odstartoval  v Lokti  a jehož další díl se pojede ve Vranovské rokli ve Vranově u Brna.

Na závěr je aktuálně zařazeno nahlédnutí na úvodní podnik letošní okruhové sezóny -  Jarní  cenu Brna 2006 ( závod  výborně obsazené divize 4), včetně další reportáže z okruhové novinky - premiérového  závodu BMW 1 Challenge 2006. ( zpestřením je akční  výlet mimo trať, zachycený přímo z havarovaného vozu, a také havárie do svodidel těsně před cílem závodu,  při níž skončily šance Petra Kačírka). Na úplný závěr  je připravena soutěž  o parádní knihy o světové rallye - Bouřlivé dny rallye 2005 a také již zmíněná soutěž o vstupenky na Autotec 2006 a další ceny od jeho pořadatelů.

 

Taže nyní stačí spustit  : http://tvb1.cz/live.php :-))))

A jistě nebudete litovat. Na sledování pořadu   není nutné mít  ani   nějaký  úplně superrychlé připojení k internetu !! I když z pevné linky by to  asi nebylo ideální...


 
 
Fotogalerie:   Trucktrial ve Smolné Peci 2006, foto Martin Ježek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose