www.car.cz
 

Czech Supermoto Open Fuchs Oil 2006 pojede kolem Sazka Areny
     11.5.2006 09:36 - tisková zpráva


Závod Czech Supermoto Open Fuchs Oil 2006 se koná dne 11.6.2006 v areálu Sazka Areny v Praze, konkrétně na parkovištích přímo před Arenou. Trať je vedena po komunikaci v areálu a po středním parkovišti.

Horní a spodní parking slouží jako paddock pro karting a supermoto. Kromě Supermoto motocyklů a kartingu se na závodech předvedou i Supermoto čtyřkolky. Den nabitý spálenými gumami a výfukovými plyny vyvrcholí americkým superfinále supermoto, kdy postupně budou odpadávat nejslabší jezdci, až nakonec poslední čtyři se utkají o motocykl pitbike od společnosti Hardbike, který je hlavní cenou.

Nebude chybět ani motokárový závod osobností, stejně jako v minulém roce, se špičkovým obsazením v čele s Pavlou Charvátovou, sourozenci Gondíkovými a dalšími.

Jedná se o jedinečný sportovní zážitek, kdy přichází motoristický sport z okruhů přímo do ulic města, aby se přiblížil divákům na nejmenší možnou vzdálenost. A to i tím, že paddocky jsou volně přístupné divákům.

Richard Gironi
Supermoto.cz s.r.o. - promotér Evropa 2 - MM ČR Supermoto
 
Více na : http:// www.supermoto.cz


 
 
Fotogalerie:   GP Portugalska v enduru 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose