www.car.cz
 

Koerber po testech v Německu zcela spokojen
     12.5.2006 11:21 - tisková zpráva


Dnes od časného rána testovala na německém okruhu Lausitzing dvojice jezdců týmu Buggyra International Racing Systém Gerd Koerber – David Vršecký. „Jsem maximálně spokojen,“ řekl Koerber, který právě na Lausitzu slavil v roce 2002 svůj první titul mistra Evropy třídy Super Race Truck.

Před začátkem testování jsme si ujasnili priority a všechno vyšlo dokonale. V Misanu se mi s Buggyrou nikdy moc nedařilo, letos se ale cítím na velmi dobrý výsledek.“ Podstatně kratší dobu strávil na okruhu David Vršecký. Vzhledem k tomu, že „ostrý“ motor na závody je připraven, rozhodl se David improvizovat. Po zhruba hodině se však objevily technické problémy.

Možná to bude znít trochu alibisticky, ale z 80% jsme právě s těmito technickými obtížemi počítali,“ prohlásil týmový inženýr Robin Dolejš, který ovšem nechtěl závadu specifikovat.

Zkoušeli jsme něco, co bude asi aktuální v příští sezóně. Nemá cenu se o tom teď bavit.“ Příliš rozladěný nebyl ani David Vršecký. „Testování je od toho, aby se zkoušely nové věci. Svým způsobem jsem si právě dnešek tak trochu vyvzdoroval. Za hodinu jsem získal celou řadu cenných telemetrických údajů. Jsem rád, že na začátku sezóny 2006 můžeme uvažovat o tom, jak by měly věci fungovat příští rok.“

 

PR Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Rajd Polski 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose