www.car.cz
 

Mohelnické lomy přivítají opět nejen těžkotonážníky: EXTREM TRUCK TRIAL 2006.
     14.5.2006 18:05 - tisková zpráva


         EXTREM TRUCK TRIAL 2006  

         Mohelnice 20.- 21. května 2006 

 

Celkem 25 sekcí, které jsou svou náročností rovnocenné i tratím evropského šampionátu, je připraveno pro nastávající čtvrtý ročník největšího závodu trucků a offroadů v abnormálně náročném terénu- EXTREM TRUCK TRIAL 2006. Velkolepý závod, který je pravidelně považován za vrchol motoristické sezóny závodních tahačů v terénu, bude odstartován na závodišti Mohelnické lomy v MOHELNICI U OLOMOUCE v sobotu 20. května.

 

Po oba víkendové dny budou posádky z celé republiky bojovat se záludnostmi čerstvě připravených sekcí, ve kterých nechybí téměř kolmá stoupání, prudká klesání, přírodní schody a vodní řečiště. V 18ct hodin už budeme znát nejen nové vítěze, ale také „Karambolistu  závodu“, „Nejkrásnější vůz“ a vítěze „Poháru ČPP“, který se pojede speciálně jako závod do vrchu, což je každoroční velmi náročná specialita ,odstartována na  závěr celé akce.

 

             Do Mohelnice přijede letos 35 posádek. Mezi trucky nebudou chybět ani zástupci sériových závodních vozů a prototypů. Královská třída S5, což jsou velké Tatry 813 osmikolky Kolosy je plně obsazena. Přihlášeno je v ní deset posádek z celé republiky. Znalci truck-trialu se mohou těšit na pravidelného účastníka Mistrovství Evropy Bohumíra Čápa a Radovana Švandu z Přelouče, kteří letos se svou závodní Avií T31 bojují o první místo ve své kategorii. Mohelnický terén berou jako nejlepší trénink na závod Evropského poháru, který se bude konat za 14 dnů ve francouzském Montelieu.

 

             Extrem Truck Trial je také vyjímečný tím, že jako jediný truck-trialový závod obsazuje speciální tři kategorie off roadů, kteří měří své síly v terénu podle pravidel truck-trialu, což na pohled přináší nejen adrenalinové okamžiky pro samotnou posádku, ale především vzrušující okamžiky pro samotné diváky. Letos navíc budou své umění v sekcích ukazovat také jezdci na čtyřkolkách. 

 

             Zábavnou a nepřehlédnutelnou součástí Extrem Truck Trialu jsou jízdy v MINI TRUCK TRIALU, o ty se postarají modeláři trucků a off roadů z Hradce Králové a ze Starého Plzence. I oni svedou závod v náročném terénu s modely trucků a off roadů v poměru od 1:6 až po 1:16. 

 

Závodiště je připraveno uvítat více než deset tisíc diváků, připraveny jsou pro ně speciální prostory pro stanování a kempování přímo v areálu závodiště, bohatý doprovodný program, při čemž letos na ně čeká více než 2000 cen od partnerů závodu, které se budou ze vstupenek losovat po oba dny v truck-trialové tombole.

 

Závod bude zahájen v sobotu v deset hodin  za účasti nejúspěšnějšího českého truck-trialové borce,dnes již nestartujícího, který získal v bývalých letech na prototypu Liaz celkem 5-krát titul mistra Evropy – Bohuslava Vonšovského.

 

Další informace naleznete na www.extremtrucktrial.cz  nebo přímo u ředitelky závodu Zuzany Boučkové – mobil 608 97 96 10.

           

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Nová Paka 2006, MČR buggy od Pavla Chymka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose