www.car.cz
 

Neslavný návrat Radka Rouse do supersportů. Na Hockenheimringu až čtrnáctý.
     15.5.2006 14:04 - tisková zpráva


Nepříliš slavně skončil pro kralického motocyklového závodníka Radomila Rouse návrat po zranění do kolotoče závodů třídy supersportů. Jezdec znojemského Klub racing týmu totiž dojel v prvním závodě seriálu Mezinárodního mistrovství Německa, který se jel na Hockenheimringu až čtrnáctý.

 

Osmadvacetiletý Radomil Rous se v prvním závodě Mezinárodního mistrovství Německa na Hockenheimringu nedokázal vrátit do nedávné formy a výsledkem toho byly časy daleko za absolutní špičkou startovního pole. „Bylo to hodně špatné. V Německu se sešla poměrně dobrá konkurence a jsem v trénincích jezdil osmnáct vteřin za nejlepším. Fakt hrůza,“ popisoval páteční a sobotní jízdy jezdec, který nemohl zapomenout na pád z posledního závodu v holandském Assenu.

 

Po nepovedené kvalifikaci skončil Rous se svojí šestistovkovou yamahou R6 v nedělním závodě až čtrnáctý a před dalším podnikem seriálu mistrovství Německa, který se jede na konci května má co zlepšovat.

 

Ani závod nebyl žádná sláva. Měl jsem velký problém s předními tlumiči a navíc byl můj projev hodně poznamenán pádem z Assenu,“přiznal po závodě Radomil Rous.

 

(art)


 
 
Fotogalerie:   MMČR D3 Most květen 2006, foto Miloš Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose