www.car.cz
 

O víkendu : TRUCTRIAL na druhou ? Nebo spíš na dvě půlky???
     19.5.2006 12:19 - Pavel Jelínek


Vojenský úvoz Jihlava - Rančířov přivítá o nadcházejícím víkendu ve dnech 20.- 21. května 2006 druhý závod Mistrovství České Republiky v TRUCK TRIALU 2006. Na tom by nebylo nic  až tak podivného, i když pořadatelé  měli  problémy se na uskutečnění  akce vůbec domluvit, kdyby ovšem  ve zcela  stejném termínu v jiném koutu Moravy nebyla naplánována jiná  dosti hodně podobná akce !!!

Jejíž termín mi byl znám  již myslím od loňského roku. Tak to tak nějak přestávám chápat. Máme tady jeden   poměrně malý, i když velmi zajímavý sport - ale dva pořadatelé spolu  vyloženě  "válčí". Nehodlám probírat, kdo  za to může! Jen mám pocit, že jeden termíén  je již  dlouho znám a  druhý  termín byl domluven a přesunut na poslední chvíli pravě na tenro  známý termín.

Přitom až donedávna jsem se domníval, že  český trucktrial má nyní nové vedení, které  nechce jít ve  šlépějích  toho bývalého, které podobné naschvály dělalo rovněž, pokud je mi známo. Nicméně lidé  byli odejiti, ale  nesmyslné "know how"  zůstalo :-(((

 

No  škoda pro celý  trucktrial a českého diváka. A ostatně i pro závodníky !! Nehledě na to, že propagace obou akcí poměrně  vázla. Tedy alespoň na internetu.

A zde je ještě odpověď  z vedení akce v Modelnici :

Vážený Pavle, co Vám mám na to říct. Je nám z toho všem smutno. Ale takový je život. Termín našeho závodu byl znám již v loňském roce v květnu. Bohužel stalo se. Bez ohledu na tuto skutečnost se závod EXTREM TRUCK TRIALU 2006 v Mohelnici o víkendu 20. a 21.05.2006 uskuteční. Srdečně Vás na tento závod zvu.
Současně Vám chci sdělit, že termín našeho závodu ExTT v Mohelnici pro rok 2007 je již znám. Uskuteční se 19. a 20.05.2007.

Oldřich Janků

sportovní manager ExTT Mohelnice

Pěkné fotky z minulého  ročníku Jihlavy zde

Diskuse k tématu  zde

PS: takže i Jihlava plánuje opět stejný termín ?????

 

Pavel Jelínek  p.jelinek@chelo.cz


 
 
Fotogalerie:   Mistrovství Evropy Rallycross Sosnová 2005

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose