www.car.cz
 

TRUCTRIAL na druhou ? Nebo spíš na dvě půlky??? - PODRUHÉ, diskuse !!
     20.5.2006 07:55 - Pavel Jelínek


V naší maličké  zemičce se dnes v sobotu a v neděli jedou hned dva  podniky v trucktrialu. Atraktivním  sportu, který ovšem nemá  tisíce posádek, takže to není jedno, jestli  mohou závodit na jednom nebo dvou místech zároveň. A je to  škoda především pro  diváky i pro posádky. A ostatně taky pro pořadatele, kteří se prostě nedokáží přes různé  přisliby dohodnout.

Nicméně zdá se, že přece jen vojenský úvoz Jihlava - Rančířov přivítá druhý závod Mistrovství České Republiky v TRUCK TRIALU 2006 a v jiném koutu Moravy se podle nejméně  rok starých plánů a v tradičním termínu uskuteční  Extremtructrial v Mohelnických lomech u Mohelnice na Olomoucku. Posádek holt na obou  akcích bude poněkud méně, než  obvykle, takže i  oba pořadatelé mohou litovat. Vlastně  spíš pořadatelky, protože je to s podivem, ale ve vedení tohoto tvrdého chlapského sportu  jsou momentálně dvě ženy.

Diskuse čtenářů obvykle  vůbec nesleduji, ale v tomto  případě jsem udělal vyjímku a je to myslím zajímavé  čtení pro čtenáře, kteří  uvedenou problematiku nesledují. Navíc se jedná   hlavně o vybrané příspěvky těch, kteří  obě akce pořádají. Předchozí článek mimochodem najdete zde.

Další informace k trucktrialu pak najdete na  jeho oficiálních stránkách :

www.trucktrial.cz

V případě Mohelnice pak : www.extremtrucktrial.cz

No a nyní již slíbená  diskuse - jistě   zajímavé počtení:

 Dobrý den paní Boučková, pane Cihelko !
Myslím, že celá situace kolem našich závodů dospěla do stavu, který přesáhl určité hranice slušnosti a dovolím si napsat i docela odvážné drzosti. Nevím jak dalece jste na tom, co předvádí lidé z Vašeho blízkého okolí zainteresována, vím jen to, že redaktor ČR který osolovil nejen mě, pana Vlčka, firmu Colas a.s. kde se potvrdila skutečnost, že jsme neměli možnost si žádný další následný termín vybrat a vy přesto uvádíte skutečnosti jiné Vám tyto informace jistě předal.Vaše kroky vedly tak daleko, že jste si dovolili kontaktovat naše partnery, snažíte se za každou cenu naše závody MČR v Truck trialu překazit a neštítíte se opravdu ničeho, počínaje firmou Colas a.s., Ředitelstvím stavby silnic a dálnic, Ministerstvem obrany a další nemám chuť ani čas jmenovat. Myslím, že je to dokonalý obrázek o tom jaký vztah máte k tomuto sportu. O ten Vám vůbec nejde.

Jde Vám pouze o byznys a povedl se Vám pravý opak toho, co jste od této Vaší nechutné kampaně očekávali.Je mi dnes naprosto jasné, že Vaším cílem bylo náš TTC v AČR - Vaší konkurenci zlikvidovat. Protože pokud by Vám šlo o to aby tahle parta lidí která tomuto sportu věnuje všechen volný čas svůj, svých rodin svoje prostředky dále měla tenhle sport jako svoji prioritu, nemohla by Vaše snaha zajít až tak daleko. Je vůbec z Vaší strany možné pochopit, že situace v našem klubu je taková, že tento závod pro nás je tak důležitý, že jsme si opravdu nemohli dovolit jen tak nad tím mávnout rukou a říci si ono to nějak dopadne ? Ono jinak se pracuje, když si uděláte jeden závod a máte čas se na něj rok připravovat, sehnat si sponzory atd. Ale docela jiná situace je když převezmete všechno ve stavu v jakém jsme to dostali my, když všichni naši partneři ještě před tím dostali informace, které náše závody jenom poškodili, když na všechno máte tak žalostně málo času, víte co by se mělo udělat, ale prostě se to v daných termínech nedá. Spíš bych od Vás očekávala trochu pochopení, ale tohle rozhodně ne. Naší situaci jsem s Vámi oběma probrala několikrát, o to víc je pro mě to co se děje nepochopitelné.

Každý slušný člověk by se choval přesně naopak než jak jste se zachovali Vy. Velice jsem se ve Vás zklamala. Jistě máte pravdu v tom, že tzv. skalní příznivci by měli problém, na který závod se jet podívat. Ale minimálně 80% návštěvníků, by byla stejně z okruhu té či oné lokality. Z naší strany by Vám všichně byli nesmírně vděční a troufám si říci, že i naše posádky by se spolu dohodly jak se rozdělit aby neutrpěl závod ani Váš ani náš. Tuhle šanci jste ani jeden z Vás nedokázali využít, zaslepeni jen svými aktivitami. Moc mě mrzí pouze to, že tohle se podepíše na lidech, kterým na tomto sportu opravdu hodně záleží. Snad ze všeho nejvíce mě to mrzí u Oldy Janků, který se mezi ta dvě mlýnská kola dostal aniž by se nějakým způsobem špatně zachoval k nám či k Vám. Navíc e-maily pana Cihelky už ani nehodlám komentovat, ani na ně jinak reagovat, je to pro mě ztráta času, který musím věnovat tomu, abych po Vás všude zase dávala do pořádku to co se nám zcela veřejně a zcela úmyslně snažíte doslova zničit. A věřte tomu, že Vaše snaha je zbytečná, že si to dokážeme ochránit.

Nikdy by mě nenapadlo někomu škodit takovým způsobem, jaký jste zvolili, ale pro to, aby TTC v AČR byl tam kde si zaslouží udělám maximum a vím, že na to nebudu rozhodně sama.
Ještě drobnou informaci : pokud jste stále přesvědčeni o tom, že tohle byl náš úmysl, kupte si časopis Doprava s silnice, myslíte, že by tam pan Vlček o Vás takhle hezky psal ? Ale psal to určitě naposledy. To vím zcela určitě.
Jana Fickertová předseda TTC v AČR

Dobrý den paní Fickertová, teď jsem byla upozorněna,že mi píšete na diskusi , tak v rychlosti odpovídám:Určitě jste si všimla, že se ze zásady Vašich žabo-myších půtek neúčastním. To znamená, že jsem nikde nepsala ani o Vás nikde nemluvila.Pouze, když někdo zavolá a ptá se přímo na můj názor, tak ho řeknu a to je vše. Víte, připravuji závod Extrem Truck Trial v Mohelnici, takže nemám čas se zabývat blbostmi, které truck-trialu všeobecně jen ubližují.

Vzhledem k tomu, že připravujete závod také, tak Vám radím , abyste se starala hlavně o akci, aby byla ,co nejlepší pro jezdce a diváky a ne o mne. Je to ztráta času.To je poprvé a naposledy, kdy reaguji na Vaše zkreslené informace a nepravdivé narážky. Přeji Vám hodně úspěchu při Vaši činnosti a dobré počasí při závodě.

S pozdravem Zuzana Boučková 

Sledujeme všichni bedlivě co se děje a skládám poctu vedení ČTT s jakým nasazením pracují a to velmi úspěšně. Široká veřejnost jim velice fandí a vím o čem mluvím. Lepší vedení tento klub nemohl dostat a měl by si jej náležitě považovat, což až na některé jedince kteří zřejmě neví co píší a kam patří je myslím si v pořádku. To co předvádí příznivci ETT v tomto týdnu na jejich diskuzi i kolem přípravy jejich závodů to snad ani nebudu vyslovovat. Paní Boučková je velice schopný člověk , ale v tomto případě byl opravdu zvolen přístup nelítostného obchodníka.

Samozřejmě, že její lidé jí dají za pravdu, na druhé straně za to, že se ČTT snaží pro svoje lidi zajistit to nejlepší co můžou je odsuzují a hází jim klacky pod nohy. Měli by jste svůj postoj k ČTT sakra přehodnotit, nebo se alespoň omluvit a držet se dál od lidí typu pana Cihelky, který je vždy proti všemu. Jeho chování snad taky komentovat raději nebudu.Přeji všem posádkám, aby učinili správně při rozhodování o tom kam patří.

Jirka

Ahoj vážení.
Nestíhám se divit. A sám jsem šokován, jak z člověka který je nejdříve přizván aby pomohl buď přímo, nebo nepřímo svou zkušeností, se ze dne na den stane téměř „vyvrhel“ společnosti, který nemá nic jiného na práci, než druhého poškodit a znemožnit. Původně jsem myslel, že na tento email nebudu reagovat, nicméně nedalo mi to a prostě musím. Je zde moc pokřivených informací, které poškozují jméno mé ale i Zuzky a to zkrátka nemohu přejít bez povšimnutí. Pro lepší orientaci budu používat citace z dopisů a emailu paní Fickertové, které budou zvýrazněny, pro případ že se to bude špatně zobrazovat tak i odděleny mezerou, s tím že v uvozovkách citace, níže komentář. Zřejmě bude dopis rozdělen na dvě, nebo tři části…

„Myslím, že celá situace kolem našich závodů dospěla do stavu, který přesáhl určité hranice slušnosti a dovolím si napsat i docela odvážné drzosti.“
Tak s tímto nelze než souhlasit, protože tento dopis na který reaguji je toho zářným příkladem.

„…snažíte se za každou cenu naše závody MČR v Truck trialu překazit a neštítíte se opravdu ničeho,“
zde musím reagovat na to, že situace se má právě opačně. Právě Vy nejlépe víte, kolik takový závod stojí úsilí a peněz. A také že je naprosto závislý na účasti posádek, kterých je zde v republice jen omezené množství a jejich přetažení na jinou akci stejného charakteru by mělo znamenat totální krach ExTT závodu, který je na těchto posádkách závislý, protože ony posádky se domnívají že „ve jménu lepších zítřků klubu“ je to činnost nezbytná a prostě pojedou jinam. Zaplať bůh, se i mezi nimi našlo dost těch, kteří si nedělají z pusy záchod, je jim přednější slušnost než body za každou cenu a přijedou tam, kam slíbily. A proto já osobně považuji za vrchol obchodní ale i lidské neslušnosti nejen porušit slib, který jste dali a kterým jste se zavázali, že se loňská situace nebude opakovat a že se termíny v žádném případě nebudou překrývat.

„Myslím, že je to dokonalý obrázek o tom, jaký vztah máte k tomuto sportu. O ten Vám vůbec nejde. Jde Vám pouze o byznys…“.
Tak, a tohle je věta, která naprosto vyjadřuje Váš přístup k tomuto problému. Pryč se slušností a dohodami, důležité je vydělat, vše ostatní je nedůležité.

Citace z mejlu od Jany na „konferenci“:“ Setkali jsme se v Pardubicích, kde jsme se dohodly, že si nebudeme vzájemně dělat potíže a budeme spolupracovat.“
No a neuběhne ani pár dní, a vše je jinak, koná se závod, s kterým se počítalo na jiný termín, a jako na potvoru vyjde zrovinka do stejného data. A přestože prezentované informace jsou naprosto rozdílné, podle toho, která strana je sděluje, nebylo by myslím od věci zajistit oficiální stanovisko dotyčných institucí a partnerů. Nikde jsem nic takového neviděl.

„Je mi dnes naprosto jasné, že Vaším cílem bylo náš TTC v AČR - Vaší konkurenci zlikvidovat.“
Tady bych to jednoznačně poupravil na:“ že Vaším cílem bylo ExTT - Vaší konkurenci zlikvidovat.“ Což je popsáno dosti důkladně o pár řádků výše.

„Protože pokud by Vám šlo o to aby tahle parta lidí která tomuto sportu věnuje všechen volný čas svůj, svých rodin svoje prostředky dále měla tenhle sport jako svoji prioritu, nemohla by Vaše snaha zajít až tak daleko.“
…přesně tak. Nikdy by nikdo slušný nebojkotoval takovýmto způsobem rok připravovaný závod, na který se velká spousta posádek a diváků těšila a byla do něj investována nemalá částka peněz, času a úsilí.
 
Jan Cihelka


částka peněz, času a úsilí.

„Je vůbec z Vaší strany možné pochopit, že situace v našem klubu je taková, že tento závod pro nás je tak důležitý, že jsme si opravdu nemohli dovolit jen tak nad tím mávnout rukou a říci si ono to nějak dopadne ?“
A Vám přijde normální očekávat, že lidé kterých se týká závod v Mohelnici budou plakat soucitem, a skákat nadšením, jakže se Vám povedl ten závod narychlo uspořádat?? To snad ne…

„Ono jinak se pracuje, když si uděláte jeden závod a máte čas se na něj rok připravovat, sehnat si sponzory atd.“
ano…přesně tak to bylo…a pak ten rok snažení a partneři, sponzoři a vůbec všichni zainteresovaní mají kývat s hlavou s pochopením, že jejich úsilí a práce má přijít vniveč díky rozhodnutí někoho, kdo se ke své situaci a slibům neumí postavit čelem a udělá vše proto, aby z toho všeho byl obrovský a drahý problém?

„Ale docela jiná situace je když převezmete všechno ve stavu v jakém jsme to dostali my, když všichni naši partneři ještě před tím dostali informace, které náše závody jenom poškodili, když na všechno máte tak žalostně málo času, víte co by se mělo udělat, ale prostě se to v daných termínech nedá.“
Termín byl daný o dva měsíce později, a s ním se jistě počítalo při sepisování kalendáře a nákupu materiálu nutného k provozování klubu. Jak je možné, že se to najednou ze dne na den změní? Vážně si máme myslet, že se během několika dnů finanční situace klubu natolik dramaticky zhoršila, aby se jeho vedení muselo uchýlit k takovéto „podpásovce“?

„Spíš bych od Vás očekávala trochu pochopení, ale tohle rozhodně ne.“
Očekával bych pochopení, že se Vaše kroky setkají s nelibostí dotčených a objektivních…

„Naší situaci jsem s Vámi oběma probrala několikrát,..“
se mnou jednou, den před oznámením že bude Jihlava, a kdy jsem se od Jany po telefonu dozvěděl, že o ničem neví, a pokud se něco sjednává, tak je to ve stádiu jednání, a téměř jistě by se nemělo jednat o stejný termín s Mohelnicí….

„o to víc je pro mě to co se děje nepochopitelné.“
Souhlas..

„Každý slušný člověk by se choval přesně naopak než jak jste se zachovali Vy. Velice jsem se ve Vás zklamala.“
Zde je to 100% aplikovatelné opačně, tedy dle skutečnosti.

„Z naší strany by Vám všichně byli nesmírně vděční a troufám si říci, že i naše posádky by se spolu dohodly, jak se rozdělit, aby neutrpěl závod ani Váš ani náš.“
Vzhledem k informacím, které posádky od vedení klubu dostaly, bych se tomu opravdu divil. Při osobních telefonátech kroutily hlavami a naprosto nechápaly o co jde…

„Tuhle šanci jste ani jeden z Vás nedokázali využít, zaslepeni jen svými aktivitami.“
O jaké šanci se tu mluví?? Kde byla zmíněna, nebo nabídnuta?? Tyto řádky jsou první, kde se dočítám, že by nějaká taková možnost existovala, nebo byla nabídnuta.

„Moc mě mrzí pouze to, že tohle se podepíše na lidech, kterým na tomto sportu opravdu hodně záleží.“
S tím nelze než souhlasit…že Vás netlačí svědomí..
 

Jan Cihelka,


„Snad ze všeho nejvíce mě to mrzí u Oldy Janků, který se mezi ta dvě mlýnská kola dostal aniž by se nějakým způsobem špatně zachoval k nám či k Vám.“
Olda je tam kde je z vlastního rozhodnutí a rozhodně můžu říct, že z mého pohledu patří k nejzklamanějším lidem, z Vašeho rozhodnutí.

„Navíc e-maily pana Cihelky už ani nehodlám komentovat, ani na ně jinak reagovat, je to pro mě ztráta času,“
…zvláštní…dokud jsem kritizoval rozhodnutí minulého vedení, tak jsem byl dobrý a hodný..sotva si dovolím okomentovat něco s čím nesouhlasím, a co je z morálního i obchodního hlediska nekorektní, tak je reagování na mé mejly a jejich čtení ztráta času..

„který musím věnovat tomu, abych po Vás všude zase dávala do pořádku to co se nám zcela veřejně a zcela úmyslně snažíte doslova zničit.“
…upřímně …jediné co jsem veřejně i neveřejně podnikl je to, co jsem napsal na „diskuzi“ a do „konference“. Nic víc, nic míň.

„A věřte tomu, že Vaše snaha je zbytečná, že si to dokážeme ochránit.“
…věřím…několik let pod Frýdmanem je dobrá škola…

„Nikdy by mě nenapadlo, někomu škodit takovým způsobem, jaký jste zvolili,“
…nevím kdo z Vás je taková hlava, ale nápad to byl za všechny peníze…bohužel..

„ale pro to, aby TTC v AČR byl tam kde si zaslouží udělám maximum a vím, že na to nebudu rozhodně sama.“
…o tom není pochyb…ovšem podřezávání větve důvěry není ten nešťastnější začátek.

“Ještě drobnou informaci : pokud jste stále přesvědčeni o tom, že tohle byl náš úmysl,…“
… nikoliv…se to tak samo seběhlo…jste se snažili seč mohli, aby se dostálo dohodám, ale fakt se to nedalo uřídit…muže se za to samo.

Nikdy jsem neříkal že budu poslušný. Vždy jsem říkal co si myslím. Nebýval jsem vždy brán vážně, ale má slova se – byť po letech –potvrdila a byl jsem celkem vzato v očích posádek a ostatních „rehabilitován“. Může mi někdo prozradit, jaký bych měl zájem na tom, abych klub zničil? Proč, z jakého důvodu? Proč bych nabízel klubu pouze za registrační poplatek ochranou známku, o kterou jsem se s předchozím vedením pral a stálo mně to neskutečně času a peněz? Na ExTT nejsem zainteresován jinak, než posádka. Stejně jako hromada dalších. Nemám z toho ani korunu, ani žádné výhody. Zuzky si vážím, že je zásadová a nedělá si z pusy záchod. A proto stojím na její straně.V případě, že by byla situace opačná, a toto provedla ona, budu jí stát za krkem, a do věci bez milosti šťourat stejně, jak činím nyní.
Dělal jsem to vždy, a dělat to budu. A na to jsem upozorňoval ihned. Nikdy jsem se nenechal nikým manipulovat, a to ani u soudů kde jsem mnohokrát, svědčil ani nikde jinde.
S tímto se tedy všichni budou muset smířit, i když přátel mi to jistě nepřidá… Což tedy platí určitě na té „hřešící“ straně.

S pozdravem a přáním klidného spaní Honza Cihelka


Jirko....nezapřete dle svých slov v sobě pravého čecha, "kterému nic nepěkného" není cizí. Jinak by jste se nemohl veřejně zastávat
rozhodnutí, které vedení ČTT učinilo. A věřte, že nejsem vždy proti všemu, ale jen a pouze proti nefér jednání. Stejně jako že patřím mezi nejvíce zklamané lidi. Sám jsem se s novým vedením kontaktoval, a vypadalo to že si budeme rozmět. Ale je vidno, že nesouhlasné názory nejsou žádoucí stejně, jako tomu bylo dříve.

S pozdravem a přáním pěkného dne-"špatný člověk" Honza Cihelka. 
 

Pro pana Jirku: Děkuji Vám za příspěvek, ale... Jenom uvedu trochu statistiky. Termín závodu ExTT v Mohelnici na 20.a 21.05.2006 byl vedením ExTT určen již v květnu 2005. Termín závodu ČTT v Jihlavě na 20. a 21.05.2006 byl vedením ČTT určen 10.05.2006. Smlouvy na zajištění závodu ExTT byly podepisovány od ledna 2006. Smlouvy na zajištění závodu ČTT ???. ( Domnívám se, že asi až po určení termínu ). Podle Vás je neodstoupení od již uzavřených smluv na zajištění závodu a neustoupení od termínu již zajištěného závodu házením klacků pod nohy vedení ČTT, jak uvadíte ve svém příspěvku?

Cituji z Vašeho příspěvku: ---" a hází jim klacky pod nohy. Měli by jste svůj postoj k ČTT sakra přehodnotit, nebo se alespoň omluvit " --- Nevím za co se máme omlouvat.
Zdraví Oldřich Janků, sportovní manager ExTT,

Ahoj všichni z ČTT a ExTT,
co kdybychom se všichni společně zamysleli nad tím, jestli to tak fakticky opravdu musí být a jestli to není situace vynucená okolnostmi ?
Vloni jsem se hodně pohyboval kolem řešení situace kolizního termínu ČTT a ExTT, snažil jsem se obě strany usmířit a přemlouvat, aby se dohodly (hovořil jsem s paní Boučkovou i s panem Frýdmanem a Melenem) a s plnou odpovědností mohu říci, že termín ČTT byl v roce 2005 ÚMYSLNĚ STANOVEN TAK, ABY KOLIDOVAL S TERMÍNEM ExTT.

Je ale letos situace stejná jako vloni??!! Je nové vedení ČTT skutečně tak naivní a nepoučilo se z chyb minulého vedení? Členové klubu přece dokázali, že si umí udělat pořádek! Jana Fickertová a spol. budou přece na jaře příštího roku skládat své účty všem členům TT klubu.

Já osobně si myslím, že tato situace byla vynucena okolnostmi kolem jihlavského závodiště, že se nejedná o levárnu a naschvály. Novému vedení věřím (i když jsem u žádného jednání nebyl) a myslím si, že se to tak bohužel někdy v životě semele.

Co mě však víc trápí než duplicitní termín závodů (samozřejmě, že mě to žere, protože jsou to dva závody, na které mám relativně blízko - jsem z Kyjova) je to, že mezi vedením obou konkurečních závodů vznikla velmi hluboká a nepřekonatelná brázda, která pravděpodobně vyloučí do budoucna další spolupráci, kterou jsme si tolik přáli a ve kterou jsme tolik věřili.
Bohumil Bořecký

Zvláštní, co se děje všude okolo.
Sám jsem zavolal Zuzce a v listopadu minulého roku podal ruku ke smíření ExTT a ČTT...Jednání se Zuzkou jsem se společně s Petrem Frýdmanem účastnil a dohodli jsme, že bude společný závod v Mohelnici, v termínu dávno známém. To celé jsem udělal hlavně proto, aby všichni závodníci neměli již do budoucna v rukou argument, že jim bereme možnost závodit na ExTT.
Do této dohody jsem byl ochoten jít, i když to pro klub neznamenalo žádný finanční přínos... Je asi každému jasné a taky dost logické, že pokud se ČTT spojí s ExTT, nemůže po Zuzce nic žádat.

Na schůzi ČTT v únoru 2006, nás ale nikdo neposlouchal, nechtěl slyšet, že jsme s ExTT domluveni na započítání závodu do mistrovství a kandidující paní předsedkyně Jana jen donekonečna mlela nesmysly o teplé večeři pro závodníky, zrušení startovného a proplacení nafty, kterou závodníci prozávodí. Hezká slova a sladké sliby, že už nikdy nebude ExTT kolidovat s ČTT atd atd atd, nad tím musí rozumný člověk kroutit hlavou stejně tak teď, jako tehdy.

Na závěr:
právě proto, že je tady v ČR jen hrstka krásnejch bláznů, co tenhle sport jezdí, jsem nezaložil další konkurenční mistrovství nebo středoevropskej pohár Truck Trialu. Zcela jistě by to totiž byl konec Trialu v Čechách... Jsem rád, že jsem odmítl nabídku dál spolupracovat s ČTT, protože v této chvíli není ve vedení nikdo, komu se dá věřit.

Josef Melen


Jak to bylo s nabídkami, dodržováním smluv, a vůbec "férovostí" minulého vedení všichni víme a nebudem si nic nalhávat... Nešlo jim věřit ani slovo. Bylo jen otázkou času, než se někdo z minulého vedení k této situaci tímto způsobem vyjádří, a pokusí se udělat z toho jaké že to původní vedení bylo "dobrácké".. Nechte toho. Původní vedení má takové škaraloupy a provařenou pověst, že mu ani tento nechvalný krok nepomůže k rehabilitaci. 
Jan Cihelka, 


Jsme se ženou skalní fandové TT a tak nás velice překvapilo,že ještě minulý týden,kdy jsem si dělal soupisku akcí z Vašich stránek kde stálo,že závody se jedou v letošním roce:Ostrava,Smolné Pece(tam jsme byli),Mohelnice(na tu jsme se těšily),Kamsdorf,Jihlava,Postoloprty,Železný Brod a Podbořany",Všechny závody se jedou v průměru kolem tříset kolometrů od našeho bydliště a tak je pro nás poměrně těžké(možná si to umíte i představit)na každý tento závod i když jedem jako diváci,dát dohromady na vstupné,parkovné,na cestu,na jídlo a podobně více jak 3 tisíce korun.

Dnes zjišťuji,že se nám najednou změnily termíny a hlavně MÍSTA!!!závodů a to týden před začátkem a najednou je na VAŠICH STRÁNKÁCH TT soupiska závodů jiná:,,Ostrava,Smolné Pece (to už se změnit nedá,když je máme za sebou)Jihlava???(proč najednou takhle??) Kamsdorf(do toho nemůžete asi strkat prsty)Velký Luh??(kde se tam vzal??)další ani nemáte ještě ani označený??????, Postoloprty,Železný Brod,Podbořany(to už doufám zůstane(nebo je ještě někam přehodíte???)a nakonec se dočtu, jak tu spíláte druhým co si to dovolují a podobně!!!

Neznám Vás a ani tu druhou stranu a je mi celkem jedno jestli se tu budete napadat,urážet a podobně,ale podle mého selského rozumu a podle toho co jste měli i VY sami napsáno na Vašich internetových stránkách,jste přehodily závod záměrně do termínu konání závodů v Mohelnici.V loňském roce byla tato shoda na závodech v Berouně a moc mě mrzela neúčast S5tek a letos to vypadá obdobně.Já vím,že se kluci z posádek musí sami rozhodnout,jestli si pojedou pro body a nebo trochu opravdu zablbnout v terénu,ale protože je teprve začátek sezony,myslím si že na to trochu hřešíte a tímto způsobem se je snažíte:,,donutit",aby jeli do Jihlavy i když už se mezi sebou domlouvali v depu na závodech ve Smolných Pecích, jak si rádi sjedou jen tak pro radost a při tom roznášeli plakáty a zvali ostatní (i diváky)do Mohelnice,kde se bude konat i závod jeepů s pravidly TT závodů,což je pro nás velice zajímavé(s pevným datumem,místem a hodinou konánání)!!!

Nejsme nijak proti nikomu zaujatí(ba naopak,do Jihlavy je to pro nás polovina cesty)i když nemáme na loňský závod dobré vzpomínky,protože jeden den propršel a pak ty půlmetrový vrstvy bahna byly otřesný,nadruhou stranu byla v neděli pěkná podívaná na prodírající se posádky tou kaší k cíly!
Tímto se s Vámi loučím a věřte že jste nás ani v nejmenším nepotěšila touto změnou závodů!!!!A když si ještě přečtu ty Vaše věty na adresu závodů v Mohelnici,nezbývá než se JICH zastat a pro příště si zkuste promluvit jako normální lidi,protože takovýmto rozhodnutím na poslední chvíly nejvíce trpí kluci(i Helenka a ostatní holky)z posádek,ale také VAŠI DIVÁCI

s pozdravem JIRKA s chotí!!!
 
Ještě jedna maličkost!!!! Honosíte se tu pod značkou TT AČR, ale v pořadech televize není nikdy nic!!!O kdejakém závodu prskoletů (třeba posledně závod Pionýrů u Soběslavi)a jiné akce pár praštěných lidiček dávají v televizi i 10ti minutové sestřihy a podle této Vaší značky,že jezdíte a konáte pod záštitou AČR by si všichni z posádek,kteří musejí do svých strojů vložit nemalé částky na provoz,sestavení a HLAVNĚ spoustu hodin práce,tak TITO lidé by si zasloužily,aby se o nich tedy pod záštitou AČR odvysílalo za rok alespoň něco!!!!

Už jsem o tom psal i do České televize a dokonce 2x,ale nestojím jim ani za slušnou odpověď!!!A TAK TADY VŠEM DOBRÝM LIDEM Z POSÁDEK,POŘADATELŮ,ROZHODČÍCH A SPONZORŮ!!!!!prostě VŠEM,kteří tyto závody dělají pro radost a ne kvůli namaštěný kapse,tak TĚMTO VŠEM DOBRÝM LIDEM SE MY!!!!HLUBOCE SKLÁNÍME !!!!
Jirka s chotí ještě jednou!!!

Zdravím Jirku i jeho paní, chtěla bych stručně reagovat na Váš příspěvek. Myslím, že neznáte ani nemůžete znát důvody proč se musel zařadit závod v Jihlavě na tento termín, ale ráda Vám toto vysvětlím já nebo i Helena (když ji tady zmiňujete) pokud nás budete kontaktovat.Naše posádky až na některé vyjímky s títo rozhodnutím souhlasily protože znají situaci kterou Vy neznáte, a veřte, že to nebyl nějaký rozmar. A termínům na našich stránkách : lokality jsme začali vyřizovat až v letošním roce a v tak krátkém termínu není možné všechny ihned smluvně zajistit.

Máme tedy s posádkami odsouhlasené prázdninové termíny kterých se budeme držet. Víte ono je něco jiné pořádat jeden závod a pořádat závodů sedm, když ještě ke všemu převezmete všechno bez materiálního zabezpečení, bez finančních prostředků a se spoustou dluhů a průšvihů bývalého vedení. Pokud bychom to dělali pro namaštěné kapsy jak se zřejmě domníváte, určitě by jsme se zabývali úplně jinými aktivitami. Náše závody pořádá TTC a není to tedy akce žádné fyzické osoby. Jinak reportáž ze Smolných Pecí odvysílala TV Prima i TV Nova. Jana Fickertová 

Proč se stejně jako na začátku ve Vašem prvním článku stále oháníte tím,jak Vám někdo předal organizaci s dluhy a podobně???Hlavní dotaz byl na to,proč se termín změnil až po závodech ve Smolných Pecích,když už byly všude oznámeny termíny na Mohelnici(i na Vašich internetových stránkách)!!!A asi jste to hlavně nepochopila Vy,protože jsem tu uváděl,že je mi srdečně jedno jestli si při tom někdo mastí nebo nemastí kapsu.To se já jako obyčejný čumil za mlíkem nikdy pořádně nedovím a je mi to fakt jedno.

Hlavní je stále ale to,že se změnil termín na poslední chvíly a podle ohlasu lidí kolem Vás to fakt nebylo šťastné rozhodnutí.Navíc si myslím,že se Ti,co plánují jak Vy říkáte,, jeden závod za rok",zlobí oprávněně,protože když už mají vše vyřízené,natištěné plakáty a podobně a najednou se v jejich termínu objeví ten Váš,je celkem pochopitelné jejich rozhořčení nad tímto počinem!

Reportáž ze Smolných Pecí odvysílala TV Prima i TV Nova???? A KDY???Ve zprávách??Já měl namysli ČTéčko a Auto moto revue, proto tam stále běhá nějakej kameraman v zelený vestičce s kamerou a nebo to natáčí jenom kvůli těm DVD a vydeokazetám, co se pak prodávají???To je ale velice málo!!

s pozdavem Jirka

Proč se stejně jako na začátku ve Vašem prvním článku stále oháníte tím,jak Vám někdo předal organizaci s dluhy a podobně???Hlavní dotaz byl na to,proč se termín změnil až po závodech ve Smolných Pecích,když už byly všude oznámeny termíny na Mohelnici(i na Vašich internetových stránkách)!!!A asi jste to hlavně nepochopila Vy,protože jsem tu uváděl,že je mi srdečně jedno jestli si při tom někdo mastí nebo nemastí kapsu.To se já jako obyčejný čumil za mlíkem nikdy pořádně nedovím a je mi to fakt jedno.Hlavní je stále ale to,že se změnil termín na poslední chvíly a podle ohlasu lidí kolem Vás to fakt nebylo šťastné rozhodnutí.

Navíc si myslím,že se Ti,co plánují jak Vy říkáte,, jeden závod za rok",zlobí oprávněně,protože když už mají vše vyřízené,natištěné plakáty a podobně a najednou se v jejich termínu objeví ten Váš,je celkem pochopitelné jejich rozhořčení nad tímto počinem!Reportáž ze Smolných Pecí odvysílala TV Prima i TV Nova???? A KDY???Ve zprávách??Já měl namysli ČTéčko a Auto moto revue,proto tam stále běhá nějakej kameraman v zelený vestičce s kamerou a nebo to natáčí jenom kvůli těm DVD a vydeokazetám co se pak prodávají???To je ale velice málo!!

s pozdavem Jirka


Změnil se proto, že jsme po závodě ve Smolných Pecích dostali vyrozumění, že došlo ke změnám, kdy nebude možné již v Jihlavě žádný závod uspořádat. Možnost byla pouze na termín 13.-14.5. a 20.-21.5. V tomto termínu se tedy závod v Jihlavě jede.

Jana Fickertová

Petr Horák,Jen doufám,že se ze závodu v Jihlavě nakonec nevyklube předvolební agitka,a neukáže se že termín byl narychlo zvolen proto,aby se týden před volbami mohla zviditelnit (samozřejmě za příslušný bakšiš) nějaká politická strana.

Jirka,

A jsme u jádra celého problému!!!! HURÁÁÁ....stačilo jen nahlásit termín na tento víkend místo na příští a mohla jste si tohle všechno ušetřit a pro všechny ostatní zúčastněné by bylo rozhodování jednodužší!!!A pokud jste měla dva termíny na uskutečnění závodů,tak tato volba by byla fér,takže mi nikdo nevymluví,že v tom byl menší záměr,aby se alespoň malinko sabotovaly(hlavně nenápadně)závody v Mohelnici(mimo jiné)stejně jako se kryly loni,ale tam přesně nevím kdo to kryl a kdo ne,takže se k tomu nechci vyjadřovat,ale pro nás,kteří se jeli podívat na další super akci to bylo zklamání!!!Méně posádek,málo zajímavostí a depo poloprázdné.To samé nás čeká i letos a abych pravdu řekl,tak se mi tam vůbec nechce!!A pokud se tam ještě třeba náhodou objeví nějaká politická strana a začne tam plácat svoje aktivity,tak mi ani nikdo nevymluví,že si,,někdo" hezky namastil kapsu!!!

s pozdravem Jirka

Měl jsem podobný názor, a odpověděno panemVlčkem mi bylo toto:
" Musím však reagovat na váš výpad na hejtmana Kraje Vysočina. Poradil bych vám, aby jste napřed mířil a potom střílel a ne obráceně. Žádný politický kapitál z toho před volbami nevytlouká a hlasy také ne. I na tomto je vidět vaše nedokonalot. Vždyť vy ani nevíte co se teď bude volit a podstrkujete svůj mylný názor o tom, že si chce zvýšit počet hlasů. A pokud se závody jedou pod jeho záštitou je to naše přání, on o to nikdy nestál. Dovede se totiž zviditelnit sám a výrazněji. Je to totiž slušný člověk, na rozdíl od těch pražských "politiků"! Udělejte si malý test a zavolejte si panu hejtmanu Bendlovi a svěřte se mu s problémem, s lokalitou pro TT, jestli vám s tím pomůže?
Víte já tyto dopisování a diskuse nemám rád. Je to nekonstruktivní a marní se tím zbytečně čas, kterého je čím dál, tím míň."

Jirka,

To není žádnej výpad do nikoho!!!Já toho pána ani neznám a je mi srdečně jedno za jakou stranu kope.Nikomu žádné názory taky nepodstrkuji,jen jsem uvedl,že pokud tam někdo začne agitovat(rozdávat plakáty,předvolební reference a pod.)tak to tam nepatří!!Pokud bude někde uvedeno že se tento člověk postaral o to,aby mohly závody proběhnout tak to není agitace,ale pochvala,kterou si zaslouží každý a v tom případě je vše OK a nebo si z toho článku mám myslet,že potrefená husa se ozve první????A nevím proč sem taháte navíc ještě nějakýho pražškýho pepíka,tady u nás je lokalit na pořádání dost,ale nemůže se nic dělat,když jsou tu TI ochránci přírody a kvůli kterým se tu nesmí ani lyžovat na metrovým sněhu,protože jsou někde dole kytičky!!!(viz.bývalý vojenský prostor Boletice u Č.Krumlova) 
 

Hejtman se teď sice volit nebude, ale pan Vystrčil je mimo jiné taky předsedou Reginálního sdružení ODS kraje Vysočina, takže o nezištnosti jeho zájmu o TT v tomto období by se dalo pochybovat.

Petr Horák

Panebože, co sem pletete politiku! Nechte politiku politice. To jako si myslíte, že když někdo přijde na TT, že ovlivní jeho politické názory to, že někdo pomohl uspořádat závod v Jihlavě? To snad ne? Já jsem založením a přesvědčenám pravičák, ale ze zcela praktických a zištných důvodů budu volit ČSSD a nemůže mě ovlivnit, jestli je hejtman modrý pták nebo červená třešínka.

Nemohu si pomoct, ale některé příspěvky obsahují určité prvky paranoi.
Bohumil Bořecký

Tak chlapci agitují.Pod p.Boučkovou jsem absolvoval tři závody.Nemám připomínek ,super akce.Cena jednou byla živé sele,které uteklo do lesa. Takovej dar nedar. Jinak p. Boučková ráda používá k propagaci Ett zástupce Olomuckého kraje.(jeden sedí dnes v evr.parl.)
Tak o co jde?Co vy na to pane Horák?

Karel Voráček,

Pro Amadea
Ono vůbec nejde o to co si o vlivu účasti politiků na takových akcích na voliče v době předvolební kampaně myslíme vy nebo já.Ale o to,co si o tom myslí ty strany,které jsou ochotné udělat prakticky cokoliv čím by se před potencionálními voliči zviditelnily a připomněly.
Já do duše paní Fickrtové nevidím,ale jestli by to měl být skutečně hlavní důvod, proč se Jihlava koná v tomto termínu,tak prostě zastávám názor, že to není v pořádku.

Petr Horák,

Kdo volí ČSSD je mentálně zaostalej tak by tu neměl
prezentovat svoje názory.Paroubkův autobus snad trial
nejezdí.At jde někam.


Pro K.Voráčka
Mýlíte se,politika mě prakticky nezajímá,a už vůbec nejsem na politiky a jejich kecy zvědavej někde,kam se chodím bavit o víkendech.
Pro Fandu
Proboha netahejte sem tyhle trapné výpady. Toto je diskuze o trialu,tohle si nechte si někam na iDnes.

Petr Horák,

Tak to bohužel letos dopadlo, jak to dopadlo....Do Jihlavy sem se těšil, ale v původním termínu, novej nestíhám. Pro příští rok bych nabídl zúčastněným stranám dvě řešení. Jedno je rozumné, druhé radikální, ale obě mohou pomoct předejít situaci, kterou tu máme letos.

Řešení č.1: Vedení obou podniků by se měly dohodnout (pokud je to ještě možné), že příští rok bude ExTT součástí mistrovství ČTT. S jednáním by bylo nejlepší začít co nejdřív, aby bylo vše pěkně dopředu připravené.

Řešení č.2: Kdesi na zrušené diskuzi ČTT jsem četl, že paní Boučková je dobrá obchodnice (nebo něco v tom smyslu - omluvte mě, ale už nemám kde najít přesnou citaci). Součástí obchodních vztahů je také snaha potlačit konkurenci. Pokud by se tedy vedení ČTT s posádkama dohodlo na důsledném ignorování ExTT, problém se také vyřeší, i když poněkud drsněji.

Bohumil Bořecký - Amedeo,


Tedy Jakube, máte to poněkud převrácené. P. Boučková se snažila včlenit svůj závod do ČTT-tedy že ho uspořádá, a bodování bude v rámci ČTT a započítané do seriálu. Byla odmítnuta. Tuto nabídku učinila jak vloni, tak letos.
Důvody odmítnutí jsou nasnadě. ČTT by z toho neměl ani korunu,by´t by ho to ani korunu nestálo. Jenže tady nejde o to aby si lidi zazávodili-to by nikdo nebyl proti, ale o byznys. A byznys se dělá tak, že sám pořádám, a snažím se být lepší než konkurence. Tolik k bodu jedna.
A k bodu dvě- p. Boučková je suce opravdu dobrá obchodnice, ale vyčerpala všechny možnosti jak se domluvit. Nebyla prostě na druhé straně vůle. A já bych mohl stejným způsobem aplikovat Váš návrh obráceně.

Co kdyby posádky důsledně ignorovaly Jihlavský závod, který byl umístěn 14dní před rok nahlášeným závodem na stejný termín, a daly svému vedení jasně najevo, že takovéhle podtrhy se nedělají? Ale jsme češi...takže to dopadá tak, jak to dopadá...


Páni. Tak teď koukám, že na skrytý diskuzi ČTT to docela žije.... Ad návrhy: Jen jsem se pokusil nabídnout dvě řešení. Jak už tu někdo napsal výše, "jsem jenom čumil za mlíkem". O organiaci závodů toho vim prachbídně málo, takže nevím, co se odehrálo mezi paní Boučkovou, loni panem Frýdmanem a letos paní Fickertovou. Doufám však, že se všechno nějak vyřeší. Když ne letos, tak snad za rok. Alespoň bych tomu rád věřil. Mám trial celkem rád......

Jakub

Ač občas za volantem sedím, Cčko nemám... loni jsem byl na super komerční a krásné off-road akci (aspoň jsem si prvně skusil jeepa navíc na motokrosové trati..) chtěl jsem nám udělat zase krásný výlet... Je mi na zvracení. Už jako kluk jsem poznal že klub SVAZARMU je vlastně job pro předsedu a spol. (bez ručení, byť omezeného).

TAKŽE RADĚJ PŮJDEM DO ZOO.
(Ušetřím, do Troje jedu na permanentku, vstupné už jsem taky pořídil celoroční.)

Sportu zdar! Organizovanému zvláště!

 Lama Karel,


A teď mě prosím přesvědčte jako obyčejného diváka kde to bude lepší - Mohelnice nebo Jihlava?


 

Tak co ??? To jsou věci, že ?   PJ

p.jelinek@chello.cz


 
 
Fotogalerie:   Europa Truck Trial 2005, Smolné Pece, foto Miloš Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose