www.car.cz
 

II. Rallye ECCE HOMO je úspěšně v cíli. Vyhrál Orsák
     21.5.2006 15:27 - tisková zpráva


Včerejší sobota byla v okolí Šternberku ve znamení rallye. Pořadatel Rallye Sport Promotion v AČR ve spolupráci s AMK Ecce Homo připravil pro 63 přihlášených posádek již druhý ročník soutěže nazvané Rallye ECCE HOMO.

Startovní rampu v Masarykově ulici, kde byl díky rekonstrukci Šternberského náměstí umístěn letošní start nakonec přejelo 49 převzatých posádek. Letošních devět rychlostních zkoušek nabídlo posádkám v součtu téměř 90 kilometrů. I přes náročnost trati měla celá soutěž hladký průběh s minimem havárií a většina z 13 odstoupených posádek závod ukončila pro technické potíže. Jedna posádka byla ze soutěže vyloučena.

Cílem tedy nakonec projelo 35 soutěžních vozů. Absolutním vítězem závodu K4 Poháru České republiky v rallye se stala posádka Jaroslav Orsák s Romanem Peškem s Mitsubishi Lancer EVO 6, kterým se podařilo vylepšit loňské druhé místo.

Podrobnější informace spolu s průběžným pořadím v jednotlivých třídách, fotogalerie apod. Vám přineseme později na oficiálních stránkách K4 Poháru České republiky v rallye www.rallyesport-pohar.cz 

 

PRESS K4 PČRR / 21.5.2006

PR


 
 
Fotogalerie:   Rallye ECCE HOMO Šternberk od Pavla a Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose