www.car.cz
 

300 zatáček v Hořicích. Podrobnosti k víkendovému závodu
     26.5.2006 07:53 - tisková zpráva


Informace pro diváky  Příjezdové trasy:
Hořice leží ve Východočeském regionu, v Královéhradeckém kraji. Orientačně 25 km od Hradce Králové. Ze směru od Prahy, můžete jet po dálnici na Mladou Boleslav, dále přes Jičín a po 25ti kilometrech jsi v Hořicích. Další cesta z Prahy vede přes Poděbrady, Chlumec nad Cidlinou , Nový Bydžov. Z Nového Bydžova do Hořic to je pouze 19 km. Po obou trasách to je z Prahy do Hořic cca 100km.

I příjezdy ze severní části republiky, je nejlepší směřovat na Mladou Boleslav. Z oblastí Liberce, nejlépe na Turnov, Jičín a Hořice. Z jižní části pak Chrudim, Pardubice, Hradec Králové, Hořice.

Další možnost Havlíčkův Brod, Čáslav, Kutná Hora, Chlumec n.Cidlinou, Hořice. Z moravských krajů pak Svitavy, Vysoké Mýto, Hradec Králové a Hořice. Hořice mají na spojení velmi dobrou polohu, takže jsou velice dobře přístupné ze všech směrů. Hořice leží u silnice E442 , na půl cesty mezi Hradcem Králové a Jičínem.

Parkování a uzavírka závodní tratě:
Parkovací plochy, jsou převážně situovány do města Hořice. Ta největší plocha, je přímo na hořickém náměstí. Zaparkujete a máte doslova pár metrů k závodní trati. Krásnou procházkou, sice do kopce, se dostanete do centra dění, tedy k parkovišti závodních strojů.

Důležitá informace pro ty, kteří přece jenom nechtějí chodit příliš pěšky. Závodní trať se v oba dny uzavírá v 7.30 hodin ráno a to pro jakýkoliv běžný provoz. Povolen vjezd mají pouze vozy pořadatelské a vozy se speciálním označením. Takže pokud chcete svůj motocykl zaparkovat někde poblíž depa, musíte si přivstat.

Občerstvení, ubytování:
Po stránce občerstvení je o vás pečlivě postaráno. Je zajištěno stánkovým prodejem okolo celé závodní tratě. Samozřejmostí jsou i chemické WC, které jsou na vytipovaných místech kolem závodní tratě také.Občerstvení je také možné v restauraci v depu.

Ubytování NENÍ možné v prostorách campu. V době konání závodů je camp a veškeré ubytovací kapacity plně k dispozic závodníkům a jejich doprovodům.Ale ubytování je možné v blízkých ubytovacích zařízeních na Dachovech, v Milovicích, nebo v Miletíně. Což jsou kempy vzdálené do 10km od Hořic.

Vstupné:
Jednou z našich priorit je samozřejmě spokojený návštěvník, spokojený divák. Pokud jezdíte do Hořic na závody pravidelně, jistě jste zaznamenali sami, že vstupné není nijak vysoké. Zde předkládáme pro informaci ceny na letošní závody a to jak 300 zatáček, tak i Českou Tourist Trophy
. Srovnejte si ceny vstupného na naše závody s cenami např. v kinech, nebo na fotbale, nebo jiných kulturních vystoupení různých umělců. A to na závodech máte o podívanou na dlouhé hodiny vystaráno.

Navíc slušný člověk si je vědom toho, že zaplatit je slušnost a že peníze za vstupné jsou potřebné proto, aby závody mohly být v Hořicích i nadále.

300 zatáček
sobotní trénink: dospělí 50,-Kč / děti 20,-Kč
nedělní závody: dospělí 100,-Kč / děti 40,-Kč
vstupenka na sobotu + neděli: 130,-Kč
vstupenka do depa, tzv.depenka:
sobota: 70,-Kč
neděle: 50,-Kč
sobota+neděle: 100,-Kč
Česká Tourist Trophy
sobotní trénink: dospělí 40,-Kč / děti: zdarma
nedělní závody: dospělí 60,-Kč / děti 20,-Kč
vstupenka na sobotu+neděli: 80,-Kč
vstupenka do depa, tzv.depenka:
sobota: 70,-Kč
neděle: 50,-Kč
sobota + neděle: 100,-Kč

Těšit se můžete opět na barevný a vymakaný program se spoustou barevných fotografií. Pro sběratele je připraven nový barevný plakát a samolepky. A další upomínkové předměty.

Vstupenky zakoupíte u výběrčích v blízkosti závodního okruhu. Depenky a upomínkové předměty zakoupíte na bráně u vstupu do parkoviště závodních strojů.

Obecné informace:
Vážení diváci, závodům přihlížíte na vlastní nebezpečí.Je nanejvýš NUTNÉ, aby jste plně dbali pokynů pořadatelů a traťových komisařů. Závody sledovali z míst tomu určených a zcela zásadně se nezdržujte v ZAKÁZANÝCH prostorech.

Svým inteligentním chováním pomáháte udržovat pořádek a tak i hladký a bezpečný průběh závodů. Děkujeme vám.

AMK Hořice


 
 
Fotogalerie:   Histo Cup 2006 v rámci jarní ceny Brna, foto Marek Repka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose