www.car.cz
 

Rychlostní zkoušky Rallye Český Krumlov přikryla tma. Vojtěchovi nevadí.
     27.5.2006 00:09 - tisková zpráva


Nad druhou sekcí první etapy se ke stále trvajícímu dešti přidala i tma, která ovšem nezabránila v pokračování suverénního výkonu Štěpána Vojtěcha na voze Peugeot 206 WRC. Na průběžném druhém místě a ve vedení produkčních vozů je Václav Pech, který ztrácí jednu a tři čtvrtě minuty.

 

 

Na třetím místě se drží rakouský jezdec Achim Mörtl, jedoucí na voze Subaru Impreza Sti. Nejrychlejším vozem s jednou poháněnou nápravou je Renault Clio S1600 Josefa Petáka. Ten již ztrácí na mokré trati přes čtyři minuty. Na desátém místě absolutně je se Škodou Fabia Kit Car Emil Triner. Necelou půlminutu za ním je již polský jezdec Sebastian Frycz s Fiatem Punto S1600. Ve vedení skupiny N po dnešní etapě je Egon Smékal s Hondou Civic Type-R.

RZ 4 byla zastavena a posléze zrušena po výjezdu sanitního vozu k divákovi, který si zranil nohu při vyprošťování dříve havarovaného vozu Zdeňka Vlčka.

 

Zítřejší druhá etapa obsahuje celkem osm rychlostních zkoušek v celkové délce 123 kilometrů. Prvním měřeným úsekem budou legendární Malonty, které se letos pojedou z Pohorské Vsi do Bukovska, tedy v prodloužené variantě, která měří skoro 30 kilometrů.

 

 

 

Informace z RZ 3:

Vojtěch Štajf zastavil kousek za cílem RZ 3 s kouřícím motorem

Jiří Pertlíček odstupuje kvůli poruše převodovky

Igor Fecko odstupuje kvůli technickým problémům

Petr Dukát havaroval

Jiří Krajčík skončil kvůli technickým problémům

Renáta Soukupová odstoupila v servisu po RZ 2 kvůli technickým problémům

Ladislav Kopelent odevzdal za startem RZ 3 jízdní výkaz

 

Informace z RZ 4:

RZ 4 byla zastavena a posléze zrušena po výjezdu sanitního vozu k divákovi, který si zranil nohu při vyprošťování dříve havarovaného vozu Zdeňka Vlčka.

 

 

Ohlasy jezdců před nočním servisem v Českých Budějovicích

 

Emil Triner „na servisu po prvních dvou erzetách se nám podařilo odstranit problémy s podvozkem, auto se nám zklidnilo a jede se nám dobře“

 

 

Tiskové středisko 34. Rallye Český Krumlov © 2006

www.rallyekrumlov.cz, www.ckmotorsport.cz


 
 
Fotogalerie:   Další VAROVÁNÍ pro vše nejen letní cesty

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose