www.car.cz
 

Na Rallye Orpi Maroc Tatra T. Tomečka na přejímkách bez problémů
     30.5.2006 22:18 - tisková zpráva


 Rallye Orpi Maroc - zprávy z týmu Tomáše Tomečka
Technické přejímky před Orpi Maroc

Zítra odstartuje 7. ročník Orpi Maroc, která je součástí seriálu Mistrovství světa v cross country rallye. Dnes 30. května proběhly v marockém Erfoudu technické a administrativní přejímky, na které dorazily i tři kamióny přihlášené v kategorii T4. Souboji dvou tatrovek (300 - Tomečkovy a 301 - Lopraisovy) se bude snažit sekundovat italská posádka Unimogu (startovní číslo 302).

Ve startovních listinách kategorie osobních automobilů a motocyklů se objevují především jména známá z dakarské rallye (Schlesser, Masuoka, Peterhansel, De Villiers, Roma, Coma, Despres apod.). Celá rallye Orpi Maroc se však oproti Dakaru nese v "komornějším" duchu.

Posádka naší týmové tatry ve složení Tomáš Tomeček (pilot) a Vojtěch Morávek (navigátor) prošla přejímkami bez jakýchkoliv problémů. Na této rallye se chystají důkladně otestovat tatru, která po letošním nezdařeném Dakaru prošla velkými úpravami v podobě posunutí motoru i kabiny dozadu (loni taková přestavba proběhla u druhé týmové tatry - Azevedova vozu).

Rallye Orpi Maroc můžete sledovat on-line na www.npolive.com (zde by měl být umístěn z Dakaru známý iritrack), televizní zpravodajství by měly zajišťovat stanice Eurosport a Eurosport 2 a jejich internetová mutace www.eurosport.com.

Z. Nohavicová, LRT
PR


 
 
Fotogalerie:   FIA - GT - TC 76 na Brno Supercar 500 od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose