www.car.cz
 

Český tým Intermoto Czech Klaffi zůstává český!
     31.5.2006 18:28 - tisková zpráva


Český tým zůstává český! Mnoho dohadů okolo královéhradeckého týmu Intermoto Czech Klaffi by měla zodpovědět tato tisková zpráva jediné české formace v Mistrovství světa supersport.
 
Jistě jste zaznamenavli jezdeckou změnu v týmu Intermoto Czech Klaffi, kde již v závodě na okruhu Silverstone nahradil českého závodníka Tomáše Mikšovského Francouz Matthieu Lagrive. O této změně informoval tým veřejnost i sé partnery ještě před odjezdem do Velké Británie, přesto se během posledních dnů objevily různé spekulace. Chtěli bychom proto tímto způsobem reagovat a především vysvětlit celou záležitost nejen širší veřejnosti, ale i Vám, zástupcům médií, sponzorům a všem partnerům týmu Intermoto Czech Klaffi.

Tak především je nutné zdůraznit, že Tomáš Mikšovský nemá s týmem Intermoto Czech Klaffi zrušenou smlouvu a je tedy stále členem této české formace. Jako jezdec týmu je momentálně v pozici náhradního pilota, což umožňuje dohoda mezi týmem a manažerem samotného jezdce, panem Jírovcem. Protože Tomáš je i nadále členem Intermota, nebyla tedy nikde prezentována zpráva o jeho tzv. „vyhazovu“.

Nymburský jezdec se v barvách Intermota představí například při prvním brněnském závodě Mezinárodního Mistrovství ČR, kde by měl v polovině července startovat společně s Williamam de Angelisem v závodě třídy Supersport. Samozřejmě i nadále je tým Intermoto Czech Klaffi účasten jednání o další kariéře Tomáše Mikšovského. O tom, jakým směrem se tato kariéra bude ubírat, jedná tým společně s p. Jírovcem, ale i panem Klausem Klaffenböckem. K dnešnímu dni přichází v úvahu několik variant. S výsledkem budete pochopitelně seznámení bezprostředně po podepsání příslušných dohod.

Tým Intermoto Czech Klaffi i nadále zůstává českým týmem! Vedle partnerů, kteří jsou výhradně z naší rodné země, se tým věnuje domácí mládeži. Známá je jistě podpora minibikovému týmu, ale především i spolupráce s mladými jezdci Janem Prudíkem a Patrikem Vostárkem, kteří v barvách Intermota sbírají své první zkušenosti s motocykly Honda CBR 600RR. V týmu, či pro tým, pracuje několik cizinců, a snad i právě proto je v názvu Intermoto „Czech“ team.

Své jezdecké zkušenosti spojilo s královéhradeckým týmem již sedm zahraničních jezdců. Prvním cizincem byl Španěl Alex Martinez Mas, po něm vstoupil do týmu Polák Pawel Szkopek, kterého v loňském roce ještě doplnili Simone Sanna z Itálie, Suhathai Chaemsap z Thajska a Christian Zaiser z Rakouska. V letošní sezóně se poté stali jezdci týmu  William de Angelis ze San Marina a Matthieu Lagrive z Francie.

 

Team Intermoto Czech Klaffi:

Josef Kubíček a Jirka Látr – majitelé týmu

Josef Kubíček – manažer

Jiří Látr – technický ředitel

Marek Morávek „Sporťák“ - sportovní manažer

Bohumil Černý  „Bo“ – koordinace a překlady

Michal Konýček „Kůň“ - datarecording

Zdenek Plašil „Zdéňa“ – mechanik

Dušan Kukaň „Kuky“ – mechanik

Mirek Vejdělek „Vejplata“ – mechanik

Davide Martini /ITA/  – mechanik

Marek Červený, Martin Štosek a Jan Ruml – mechanici, řidiči

Miloš Prudík – otec jezdce a mechanik

Olda Vostárek  – otec jezdce a mechanik
 TISKOVÁ ZPRÁVA TÝMU INTERMOTO CZECH KLAFFI č. 20/2006
 
Petr Štola „Racing“ – webmaster a fotograf

Vlaďa Rejda „Rejdič“ – fotograf

P. Dvořáček – grafika, design, nálepky a hodně další práce

Andy Vogt (GER) – šéftechnik f. SHOWA pro WSBK

Gunter Schorl „Mike“ (GER) –  technik f. SHOWA pro tým Intermoto

Wolfgang Martens (GER) – konzultant telemetrie /datarecording Alexe Barrose/

Klaus Klaffenböck (AUT) – oboustranná organizační a ekonomická pomoc

 

Jezdci týmu Intermoto Czech Klaffi:

William de Angelis „Willy“ (RSM) a  Matthieu Lagrive „Matt“ (FRA) MS Supersport

Tomáš Mikšovský „Tommy“ – v současnosti náhradní jezdec pro MS Supersport

Jan Prudík „Průďa“ 18let – ME Superstock 600

Patrik Vostárek „Vosty“ 17let – ME, IDM a MEZ MČR Supersport

M. Červený „Červeňák“ – Přebor ČR Volná do 600

Jan Berger – MČR motokros

Jan Záhorský – MČR Supermoto

 

Petr Štola

PR & Press service

www.racing-foto.com
 

 
PR


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint 2005 od Pavla Paláčka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose