www.car.cz
 

Rallye Orpi Maroc 2009. Druhá etapa s malou změnou
     2.6.2006 17:50 - tisková zpráva


Rallye Orpi Maroc 2009 - zprávy z týmu Tomáše Tomečka
2. etapa
Pořadatelé připravili v druhé etapě z Erfoudu do Ain Beni Matharu malou změnu. Místo speciálního úseku v celkové délce 357 km se jely dvě rychlostní zkoušky měřící 72 a 230 km, které byly od sebe rozděleny 55 kilometrovou spojovačkou. Trať byla převážně kamenitá a rozbitá, plná výmolů a podmáčených úseků.

"Při včerejší bouřce se spustil i déšť. Dnes nás proto na poušti čekalo místy bláto. Jindy vyschlá řečiště jsou bahnitá a k mému údivu v některých korytech teče voda proudem," přiblížil Tomáš Tomeček africké přírodní úkazy.

Poté se ještě vrátil k průběhu dnešní etapy: "První, kratší úsek jsme jeli volně, nijak jsme se nehonili, stále ještě sledujeme, jak se upravená tatra chová v terénu. Druhá část speciálky byla rychlejší. Pár minut jsme ztratili tím, že jsme ve zvířeném prachu přehlédli odbočku a chvíli jsme bloudili. S výsledkem jsme však i přesto spokojeni."

Tomáš Tomeček i Vojta Morávek zároveň vzkazují, že zdraví všechny přátele i fanoušky. Do jejich pozdravů z prvního pouštního bivaku pobrukoval i motor soutěžní tatry, která čekala na provedení běžné údržby.

Zuzana Nohavicová, LRT

PR

Rádi bychom Vás upozornili, že na našich týmových stránkách www.lrt.cz jsou k dispozici kromě reportáží také aktuální průběžné výsledky v kategorii kamiónů a další zprávy.


 
 
Fotogalerie:   Rally Sardinie 2006 - foto Dan Rozkol (www.motor-photo.com)

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose