www.car.cz
 

AUTOTEC 2006 je připraven otevřít své brány
     2.6.2006 18:21 - tisková zpráva


Letošní největší odborná motoristická akce ve střední Evropě – AUTOTEC 2006 je přede dveřmi. Jedenáctý ročník tohoto Mezinárodního veletrhu užitkových vozidel, autodílů a servisní techniky proběhne na výstavišti v Brně ve dnech 3. – 7. června 2006. V pátek 2. června se brány veletrhu otevřou pro novinářskou obec a odborníky. AUTOTEC 2006 jako jedna ze čtyř nejdůležitějších evropských výstav v oboru se opět koná pod záštitou Mezinárodní organizace výrobců automobilů O.I.C.A.

 

Na šest stovek vystavovatelů představuje na celkové výstavní ploše 80 000 m2 na veletrhu AUTOTEC 2006 to nejlepší, co se v současné době v oboru nachází. Velké trucky, lehké užitkové automobily, offroady, ale také servisní a garážová technika, komponenty vozidel, autodíly a služby – to vše je možné nalézt v expozicích jednotlivých firem. Již tradičně je součástí veletrhu AUTOTEC bohatý doprovodný program, v rámci kterého je pro odborníky připravena řada konferencí a přednášek.

 

Dynamický rozvoj automobilového průmyslu v České republice, zvyšující se počet firem, které působí a rozvíjejí svou činnost na našem území, to vše se odráží také na veletrhu AUTOTEC 2006. Zájem o účast na této výstavě v letošním roce překonal všechna očekávání. Jen počet zahraničních vystavovatelů zaznamenal téměř stoprocentní nárůst. Návštěvník tak má ojedinělou možnost získat přehled o oboru v jeden čas a na jednom místě.
 
 
BVV


 
 
Fotogalerie:   Alpe Adria Brno 2005- Michal Filla od Martina Folty

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose