www.car.cz
 

Pátek 2. června : Velký den pro CARDION AB MOTORACING TEAM !!
     2.6.2006 23:15 - tisková zpráva


Grand Prix Itálie, Mugello
2. června – 1. kvalifikace 

Oba jezdci týmu Cardion AB Motoracing dnes, až nečekaně, skončili mezi top pěti jezdci kvalifikace. I přes deštivé a chladné počasí v italském Mugellu dokázal Karel Abraham vybojovat neuvěřitelné 3. místo a Jakub Smrž 1. místo v sobotní kvalifikaci.

Karel Abraham

3. místo ( čas 2.16, 790 sec)

Těsně před naší kvalifikací začalo silně pršet a trať byla hned mokrá. Před vyjetím z boxu mechanici rychle přezuli pneumatiky a já jsem vyjel. Už od začátku se mi jelo velice dobře. Motorka byla perfektně nastavená. Pouze jednou jsem musel zastavit v boxu kvůli teplotě, motor chladnul. Dosáhl jsem celkového 3. místa a jsem šťastný. Celý tým mi gratuloval a měli radost. ” 

Jakub Smrž

1.místo ( čas 1.55,412 sec)

 „V ranním tréninku jsem skončil čtvrtý. Celou dobu jsem jel na vodě. Trať je hodně hrbatá a na to jsem si musel zvykat. Bylo třeba změnit pérování na motorce a také drobnosti v převodovce. Při kvalifikaci 125 opět pršelo ale na náš trénink stačila trať již uschnout.

Třikrát jsem musel zastavit v boxu. Na zítřek se musíme zaměřit na vylepšení pérování a také na správný výběr pneumatik. Motorka byla nastavena dobře a všechno funguje bez problémů. Jsem opravdu spokojen. ”

 Zuzka Ulmanová

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Podzimní Most 2005, Alfa týmu Hardware vítězí, foto PetrFrýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose