www.car.cz
 

Grand Prix Catalunya : Smrž spadl, Abrahám atakoval dvacáté místo
     19.6.2006 11:19 - tisková zpráva


Grand Prix Catalunya
18. června – Závod

Karel Abraham
21. místo ( ztráta na prvního: 1´00.230)

  
Start do závodu nebyl zrovna nejlepší, proto jsem musel dohánět. V první zatáčce jsem předjel asi dva jezdce, ale asi v polovině trati někdo spadl. Toho jsem využil a když se jim ostatní vyhýbali, tak jsem je všechny rychle objel a dostal se tak na lepší pozici. Celý závod jsem pak bojoval ve své skupince.

Většinou jsem byl na cílové rovince první, ale v posledním kole mi nevyšel můj plán. Chtěl jsem Itala Pirra předjet na výjezdu z poslední zatáčky, ale bohužel jsem byl moc rychlý v nájezdu. Ztratil jsem rychlost na výjezdu a tak nestihl předjet Pirra a skončil na 21.místě.” 


Jakub Smrž
Pro pád závod nedokončil

Start do závodu se mi tentokrát moc nepovedl a v prvních kolech jsem hodně ztratil s jinými jezdci, kteří jeli hodně nebezpečně. Mezitím mi ujela přední skupina, která bojovala o asi 5. místo a snažil jsem se dohnat zhruba pětivteřinovou ztrátu. Od začátku závodu se mi nejelo dobře a celý závod pro mě nakonec skončil pádem, když mi uklouzlo přední kolo v předposlední rychlé zatáčce před cílem.

Dost mě to štve, protože jsem po slušné kvalifikaci nepodal dobrý výkon. Už se těším do Assenu, kde bych si to chtěl vynahradit a zároveň i celému týmu, který opět odvedl výbornou práci.”


PR


 
 
Fotogalerie:   Češi na MotoGP v Barceloně 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose