www.car.cz
 

Martina Prokopa čeká belgická Ypres Rallye 2006
     19.6.2006 16:19 - tisková zpráva


Martin Prokop s Janem Tománkem se příští týden zúčastní evropské Ypres Rally (23. – 25. června 2006). Jde o první z plánovaných závodů v rámci přípravy na srpnovou Německou rally.

Jihlavský tým Jipocar Racing nebude v letní pauze zahálet. V plánu má starty na belgické Ypres Rally a mladoboleslavské Bohemia rally. Na soutěži evropského šampionátu s centrem v belgickém městě Ieper se sejde výtečná konkurenci.

Hvězdou soutěže bude bývalý tovární jezdec Mitsubishi, Hyundaie a Peugeotu Freddy Loix, jenž pojede s vozem Citroën C2 francouzského týmu PH Sport. Stejný vůz budou mít samozřejmě k dispozici Martin Prokop s Janem Tománkem.

Silnou sestavou se může pochlubit značka Renault. Účast druhého z Katalánska Bernda Casiera nepotřebuje zásadnější komentář, českým fanouškům jsou jistě známá i jména Holanďana de Winkela, Poláka Solowowa či Belgičana Princena. Další Polák Kosciuszko je příhlášen s ignisem, na peugeoty sází Francouz Bouffier a Španěl Ojeda. Sestava čtyřkolek je neméně zajímavá, zejména díky startu dvojice továrních fiatů.

Rychlejší z nich (Fiat Punto S2000) by měl pilotovat Basso, dvojkou je účastník nedávné Zulu Rally South Africa Scandola. Z produkčních vozů se čekají nejrychlejší časy od trojice Bijvelds, Snijers a Cols.

PR


 
 
Fotogalerie:   Ohlednutí za Supercar 500 v Brně od Jirky Navrkala - 1. část

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose