www.car.cz
 

A1 GRAND PRIX plánuje další sezónu i některé změny
     21.6.2006 09:10 - tisková zpráva


A1 GRAND PRIX PLÁNUJE 2006/07 SEZONU

Londýn – Představenstvo A1 Grand Prix a vlastníci licencí se dnes sešli v Londýně aby projednali nastávající sezonu a změny, jak reklamní tak technický, které budou implementovány do druhé sezony Seriálu která bude zahájena 1. října v Zandvoortu, v Holandsku.

Projednané body na kterých se všichni shodli jsou:

Prodloužení Hlavního závodu z 60 minut na 70 minut.
Zkrácení Sprintu z 30 minut na 20 minut stejně tak jako změna v bodování, přidělení bodů pouze prvním šesti závodníkům v cíli.
Bodování a prize money (výherní peníze) pro Hlavní závod zůstanou nezměněny.
Čas mezi Sprintem a Hlavním závodem bude prodlouženo na skoro tři a půl hodiny, aby se umožnil čas na možný protest a technické upravení aut.  

Nedávné televizní dohody A1 zahrnovali prodloužení licenčních smluv v Holandsku s RTL7 a TV3 v Novém Zélandu. Navíc Sky Sports UK souhlasili že dovolí aby vysílání zpožděných závodů bylo možné na pozemním kanálu.

Vysílací tým A1 bude ve Francii později tento týden kde se sejde se Francouzskými vlastníky televizních práv a také s Eurosportem, úřadující držitel licence, aby projednali vysílací plány v teritorii na příští rok.

A1 Grand Prix  se zavázali k 12. závodním kalendáři v 2006/07 sezoně s přesnými lokality které budou v blízké době potvrzeny. Také se jednalo o nových licenčních povolení, stejně jako obecný pohled celkový výkon všech součastných týmu s pohledem na možné změny lokalit a vlastnictví na příští sezonu.


BPA


 
 
Fotogalerie:   Buggyra v sobotu v Nogaru 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose