www.car.cz
 

Rallysprint Kopná – vše se odehraje na jednom místě!
     27.6.2006 17:38 - tisková zpráva


Pátý díl Mediasport Mistrovství České republiky ve sprintrally 2006 proběhne ve Slušovicích na Zlínsku pod názvem IMPROMAT Rallysprint Kopná (30. června – 1. července). Nejpopulárnější český rallysprint nabídne posádkách, soutěžním týmům a divákům vše podstatné v blízkosti dostihové dráhy ve Slušovicích a to doslova na jednom místě.

 

Naše představa byla taková, že soutěžní týmy přivezou vozidla v pátek dopoledne do servisního parkoviště a zde zůstanou až do sobotního večera. V okolí dostihové dráhy ve Slušovicích se odehraje vše podstatné. A to administrativní i technická přejímka, start a cíl rallysprintu, start úvodního prologu, servisní zóna, uzavřené parkoviště, kontrola přeskupení, vyhlášení výsledků, rozdílení cen a v neposlední řadě rovněž umístění ředitelství rallysprintu. Jsme rádi, že se nám to podařilo uskutečnit v praxi,“ řekl Josef Minařík z pořádajícího Rallysprint Klub v AČR Podkopná Lhota.

 

Seznamovací jízdy na úsecích rychlostních zkoušek jsou na programu ve čtvrtek po celý den a během pátečního dopoledne. Omezení platí pouze pro rychlostní zkoušku Kopná, která se jede v obou směrech a během seznamovacích jízd je nutno dodržet stanovený čas průjezdu!

 

Administrativní a technická přejímka se uskuteční v pátek 30. června od 12 do 17 hodin v prostorách autodílny u Rally baru Gatrak v bezprostřední blízkosti dostihové dráhy ve Slušovicích. Po prvním zasedání sportovních komisařů se očekává po osmnácté hodině vyvěšení oficiální startovní listiny a přehledu startovních časů. V 19 hodin odstartuje ze startovní rampy první vůz a v 19:04 hodin začíná úvodní prolog, který vede ze Slušovic do Neubuze a měří 2,7 km.

 

Startuje několik desítek metrů od servisní zóny a ředitelství rallysprintu u rybníku Reneta. Po absolvování prologu odevzdají posádky soutěžící vozy do uzavřeného parkoviště. V sobotu 1. července se startuje v 8 hodin ráno a na jezdce čeká sedm rychlostních zkoušek na úsecích Kopná I, Májová-Podhoran, Hvozdná a Kopná II.

 

Servisní zóna bude umístěna u dostihové dráhy ve Slušovicích, v cíli se první posádka objeví na cílové rampě umístěné před ředitelstvím rallysprintu (budova Fagus) přesně v 15 hodin.

 

Vyhlášení výsledků a rozdílení cen proběhne v Disco Derby Clubu ve Slušovicích od 18 hodin, půlhodinu předtím proběhne na stejném místě tisková konference s nejúspěšnějšími posádkami rallysprintu.    


 
 
Fotogalerie:   Rallye Szombathely 2006, Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose