www.car.cz
 

Gas British Grand Prix a tréninky dvojice Čechů
     2.7.2006 17:43 - tisková zpráva


30. června – 1. kvalifikace

Karel Abraham 28. místo ( čas 1´39.619 )Dneska ráno se opakovala závada z posledního závodu. Tu mechanici odstraňovali celých 20 minut, a já pak musel ještě zajíždět. Jakmile jsem se naučil dobrou stopu, tak jsem se pokusil o nějaký dobrý čas.

Zajel jsem 1´39.74, což byl můj rekord. Dostal jsem se tak na 21. pozici. V odpolední kvalifikaci jsem se samozřejmě snažil dostat se co nejvíce dopředu. Bohužel motorka zase nebyla moc rychlá. V posledním kole se mi navíc do cesty připletl pomalejší jezdec, což mi zkazilo nejrychlejší kolo. Nyní se s mechaniky snažíme vyřešit závadu, která nás již dlouho provází.”

Jakub Smrž 9. místo ( čas 1´33.454 ) „Po kvalifikaci jsem sice na slušném 9. místě, ale nejsem úplně spokojen. Nedokázal jsem se dostat do dobrého tempa a příliš jsem se pral s motorkou. Svá nejrychlejší kola jsem zajel až ke konci kvalifikace.

Motorka byla velice rychlá, ale ještě musíme zapracovat na geometrii a pérování, protože se na velké části trati necítím jistě a hlavně si nemůžu dovolit pozdě brzdil a v pomalých zatáčkách udržet rychlost v nájezdech. To také dnes byla má největší slabina, ale věřím, že to na zítra vylepšíme.”

 

PR


 
 
Fotogalerie:   ME Autocross Nová Paka 2.7.2006 Svoboda Josef

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose