www.car.cz
 

Před týmem Intermoto jsou nyní dva víkendy na brněnském autodromu
     10.7.2006 23:37 - tisková zpráva


10. 07. 2006 - Před královéhradeckým týmem Intermoto Czech Klaffi jsou dva víkendy na brněnském autodromu, kde se tým nejprve zúčastní závodu Alpe Adria Cupu a o týden později závodu Mistrovství světa.

I v letošním roce se uskuteční jeden ze závodů mistrovství světa supersportů na Masarykově okruhu v Brně. Tento závod se bude konat již příští týden, kdy se nejlepší jezdci světa poperou o body do celkové klasifikace sezóny World Supersport ve dnech 21. – 23. července 2006. Královéhradecký tým Intermoto Czech Klaffi se tohoto závodu samozřejmě zúčastní a dovoluje si Vás tímto pozvat k návštěvě překrásného areálu v Brně, kde kromě závodu mistrovství světa supersport můžete vidět i další závody, jimž zcela jistě budou dominovat dva závody světových superbiků.

Dále se můžete podívat na závod třídy Superstock 1000, či na závod třídy Superstock 600, kterého se tým Intermoto Czech Klaffi tentokrát zúčastní v podobě hned dvou jezdců. Vedle stálého účastníka Mistrovství Evropy Superstock 600 Honzy Prudíka pojede v barvách Intermota i mladý jezdec Patrik Vostárek, který si ve svém prvním roce v sedle čtyřtaktního motocyklu skvěle vede v evropském šampionátu třídy supersport, kde mu patří po čtyřech závodech devátá příčka z 39. bodujících závodníků.

V rámci přípravy na Mistrovství světa Supersport se tým Intermoto Czech Klaffi představí na okruhu v Brně již tento víkend, kdy je na programu brněnského závodiště další díl šampionátu Alpe Adria Cup, kterého součástí je i Mezinárodní Mistrovství České republiky. Na motocyklech Honda CBR 600RR týmu Intermoto, se představí v závodě třídy Supersport sanmarinský jezdec William de Angelis, kterého tentokrát doplní Čech Tomáš Mikšovský. Ve třídě Superstock 600 budou i při Alpe Adria Cupu hájit barvy královéhradeckého týmu Honza Prudík a Patrik Vostárek.

Na závody Mistrovství světa i Alpe Adria Cupu, které se budou na okruhu v Brně konat následující dva víkendy, Vás co nejsrdečněji zveme. Přijeďte ochutnat atmosféru světa rychlých motocyklů, atmosféru závodění na nejvyšší úrovni.

V případě bližších informací kontaktujte manažera týmu Intermoto Czech Klaffi pana Josefa Kubíčka na mobilním telefonu 775 702 828.

 

Petr Štola

PR Moto Road Racing Agency

www.racing-foto.com
 


 
 
Fotogalerie:   ME motocyklů - Most - 125 ccm - M. Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose