www.car.cz
 

Jan Kopecký testoval Fabii WRC před startem Rallye Bohemia
     14.7.2006 11:50 - tisková zpráva


FIA Evropský pohár v rallye, Mitropa Rallye Cup,
Mezinárodní mistrovství ČR, Super Race

Rally Bohemia, Mladá Boleslav

Posádka Jan Kopecký-Filip Schovánek úspěšně otestovala vůz Škoda Fabia WRC

Czech Rally Team Škoda-Kopecký úspěšně otestoval v Bělé pod Bezdězem tovární vůz Škoda Fabia WRC před startem závodu „Super Race“, který bude odstartován v páteční podvečer diváckou supererzetou v sosnovské aréně jako součást Rally Bohemia. Na páteční supererzetu naváže sobotní a nedělní etapa. Posádky absolvují v převážné míře nové rychlostní zkoušky v okolí Mladé Boleslavi a Liberce, celková délka rychlostních zkoušek v soutěži nazvané „Super Race“ je 163 kilometrů. Hlavním lákadlem tohoto závodu budou soutěžní speciály specifikace WRC.

Jan Kopecký dle plánu testu ověřil funkčnost nastavení vozu na komerčních pneumatikách a úspěšně otestoval připravené technické změny na voze. Soukromý shakedown přilákal do Bělé pod Bezdězem poměrně mnoho diváků, kteří se během celého testu chovali velmi disciplinovaně a dodržovali všechny bezpečnostní pokyny. Celý tým všem zúčastněným za jejich vstřícný přístup během testu děkuje a těší se na setkání během soutěže v servisní zóně se všemi fanoušky.

V podvečer se přímo z dějiště testu přesunuli Jan Kopecký s Filipem Schovánkem na slavnostní představení posádek a následující autogramiádu do areálu Zákaznického centra společnosti Škoda Auto a.s., která je hlavním partnerem Czech Rally Teamu Škoda-Kopecký i Rally Bohemia.

S nastavením vozu Škoda Fabia WRC a jeho ovladatelností na produkčních pneumatikách jsem velmi spokojen. Během celého dne jsme ověřili několik nastavení a technických změn.

V seznamovacích jízdách jsme se přesvědčili o skutečnosti, že nové úseky rychlostních testů jsou náročné, ale především velmi atraktivní. Rozhodně jsou nové rychlostní zkoušky výrazným přínosem pro Rally Bohemia.
S Filipem uděláme maximum, abychom všem fanouškům udělali naším výjimečným startem v České republice radost
,“ řekl po testu Jan Kopecký.

 

 

www.motorsport-kopecky.cz
www.CzechRallyTeam.com

PR


 
 
Fotogalerie:   Pražský rallysprint 2005 - foto Roman Olejníček

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose