www.car.cz
 

MotoGP : nový pohár na podporu růstu nových talentů
     14.7.2006 16:57 - tisková zpráva


Pohár “Red Bull MotoGP Rookies”
 
Dorna a Red Bull spojují síly při podpoře růstu nových talentů

Od roku 2006 naváže společnost Dorna partnerské vztahy v oblasti rozvoje mladých talentů s výrobcem energetických nápojů Red Bull. Společným cílem obou partnerů je objevit a rozvíjet jezdce ze všech prostředí a ze všech koutů světa a přivést je na mistrovství světa MotoGP.

Tři kroky k MotoGP:

Postup při výběru 
Prvním krokem pro každého jezdce, který se chce zúčastnit tohoto seriálu, je návštěva na webovém místě vyhrazeném pro Pohár. Najdou zde formulář přihlášky a dozvědí se něco o plánech a cílech akce. Přihlásit se mohou od 30. května 2006 do 25. července 2006.

Výběr se uskuteční při jedné čtyřdenní kvalifikační (rozjížďkové) akci:
28. – 31. srpna 2006 ve Valencii (Španělsko)

Pohár “Red Bull MotoGP Rookies”
Po skončení kvalifikační akce vybere panel odborníků 20 účastníků pro pohár “Red Bull MotoGP Rookies”, konaný v příštím roce. Oznámení o tom, kteří jezdci se kvalifikovali pro pohár “Rookies” v roce 2007, bude vydáno co nejdříve po posledním dnu kvalifikační akce.

Motocykl: KTM RC 125, nově postavený motocykl KTM pro silniční závody se 125 ccm, 45 HP, 73 kg, hliníkovým rámem se dvěma vzpěrami, předním a zadním závěsem WP a brzdami BREMBO. 

Red Bull MotoGP Academy
Red Bull MotoGP Academy pořádaná pod odborným vedením bývalé hvězdy GP Alberta Puiga je iniciativa společnosti Dorna Sports, která má obchodní práva k MotoGP, a jejím cílem je podporovat mladé motocyklové talenty a poskytovat jim základnu pro postup na mistrovství světa MotoGP.
 
Výběr
Pohár Red Bull MotoGP Rookies
Red Bull MotoGP Academy / mistrovství Španělska v  kubatuře 125 ccm (CE V)
Red Bull MotoGP 125 juniorských týmů

 
Sport Press


 
 
Fotogalerie:   MotoGP 06: Češi Jakub a Karel v Doningtonu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose