www.car.cz
 

Češi ( kromě Peška) v Německu po problémech neoslnili
     16.7.2006 09:43 - tisková zpráva


Motorrad GP Deutschland
15. července – 2. kvalifikace


Karel Abraham
34. místo ( čas : 1´29.836 )

 
Ráno už svítilo sluníčko a trať byla pořádně prohřátá. Trénink probíhal bez problémů a snažil jsem se najít dobrou stopu. Mechanici změnili oproti včerejšku trochu nastavení a proto jsem v nějakých místech jel jinak. Do kvalifikace jsem stopu trochu natrénoval a špatná místa se mi podařilo vylepšit. Čas nebyl úplně nejlepší, ale věděl jsem přesně kde zrychlit.

Do odpolední kvalifikace jsme nasadili nový píst. Hned v prvním rychlém kole se motorka zadřela. Zajel jsem do boxů. Když mechanici dokončili výměnu pístu, zbývalo už jen pět minut do konce. Měl jsem před sebou jen tři kola a nepodařilo se mi zrychlit. Časy jsem jezdil dobré a jel jsem je sám, bez závěsu za jiným jezdcem. Celá kvalifikace byla jako kdybychom ji vůbec nejeli, jen jsme zničili materiál. Mechanici pořádně neznají závadu, píst byl úplně nový. Stalo se to už poněkolikáté. Zítra musím už od prvního kola pořádně zatahat a chytnou se dobré skupinky, se kterou pak budu moct bojovat. Hned první dvě kola jsou pro mě nejdůležitější. Dnešek mě mrzí a jsem nespokojen, snad to zítra bude lepší.” 


Kuba Smrž
15. místo ( čas : 1´26.475 )

 
Po včerejší kvalifikaci, která se mi vůbec nepodařila jsme na dnešní ráno udělali velké změny na motorce. Bohužel jsem hned na začátku upadl a i když se motorku ještě podařilo opravit, nezajel jsem žádný dobrý čas. Do druhé kvalifikace jsme opět udělali spoustu změn, tentokrát opačným směrem a od začátku se mi jelo mnohem lépe. Ke konci jsme ještě přezuli zadní gumu, ale bohužel byla moc tvrdá a příliš klouzala, takže jsem už moc nezrychlil.

V kvalifikaci jsem se konečně dokázal trošku uvolnit a hodit za hlavu předchozí neúspěšné víkendy, což velkou mírou přispělo ke zlepšení, ale ještě to není jak má být. Ke spokojenosti mám dnes hodně daleko, ale jsem rád, že jsem se časem přiblížil k pozicím v první desítce, našli jsme správný směr v nastavení a věřím, že zítra to bude opět podstatně lepší.Určitě bych chtěl bojovat o první desítku a věřím, že po zítřejším závodě budu moct hovořit o překonání krize …  ”

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Michal Filla si jede pro stříbro v ME v Mostě 06

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose